Šta je novo?

A1 Prolemi sa prepaid uslugom

sestar

Cenjen
Učlanjen(a)
03.01.2013
Poena
155
17.8.25 A1 usluga prepaid mega plan pocinje cudno da se ponasa. U sred promocije od 6 meseci, u applikaciji pise da je kartica/broj/kredit istekao iznos 0 din. Kada koristite LTE radi prenos podata i speed test ali ne rade odlazni pozivi, viber, i whatsapp. Nacin na koji se to prevazilazi je da uplatite 200 din na karticu prorade sve usluge. Kakav lamerski shtih.

Brate dobio si poruku par dana ranije da produzis karticu uplatom...

Uvek se dopuni kartica na svakih 2-3 meseca 🤷🏼‍♂️

Verovatno si premašio 3 meseca. Ali mozes pisati korisničkom servisu da ti provere. Mozda je i neka greška

Isto mi bilo na drugom broju. Nisam uplatio 200 dinara kredita, a ostalo još mesec dana od 90 koliko sam imao besplan plan. Uložio žalbu i nisu mi aktivirali plan za tih mesec dana. Kao ne mogu iz tehničkih razloga. Broj preneo u Globaltel posle. Za one koji imaju Mega plan besplatno godinu dana, da strogo vode računa o uplati kredita pri isteku 3. meseca jer će u suprotnom izgubiti promociju.

Promocija se NE gubi. Samo uplatis kredit i kroz moj A1 aktiviras besplatan mega plan.

Promocija se NE gubi. Samo uplatis kredit i kroz moj A1 aktiviras besplatan mega plan.
Kartica dobijena u A1 kao privremena za prenos. Odustao od prenosa iz Globaltela u januaru, aktivirao besplatan plan na 90 dana posle. U aplikaciji je pisalo da je aktivan plan do tada i tada, iako je istekao kredit par dana. Ne moze da se obnovi. Kartica je otisla u stanje mirovanja, pisalo je nesto u aplikaciji, a koje je nestalo cim sam uplatio kredit, Reklamacija i sms poruka posle dan, dva da ne mogu da mi aktiviraju promociju ponovo. Izgubio sam mesec dana od 90 besplatnog plana.

Poslednja izmena:
@sestar ako ti govorni automat javi da je broj neregistrovan, prekini vezu i ponovi poziv.

Brate dobio si poruku par dana ranije da produzis karticu uplatom...
Jesam ko sto sam dobio poruku od bilo kog pravnog lica od kako je broj portovan u A1. Kad istekne ova promicija selim se. Zalosno je da ljudi placaju ovakvu uslugu. Pre kontakta sa a1 mislio sam da ne moze gore od mtc-@. Nazalist, ispade da moze..

Jesam ko sto sam dobio poruku od bilo kog pravnog lica od kako je broj portovan u A1. Kad istekne ova promicija selim se. Zalosno je da ljudi placaju ovakvu uslugu. Pre kontakta sa a1 mislio sam da ne moze gore od mtc-@. Nazalist, ispade da moze..
Svakako ako ti je istekao kredit ispunjavas vremenski okvir za ponovni prenos. Uplati kredit doniraj za decu. I idi dalje. Ako si upao u Limbo usluga. To ti je nakbolje da se selis. Ne bitno ko je kriv. MTS prepaid je bolji ko koristi net. A1 kad potrošiš onemogući sav saobraćaj na mtsu imas kakav takav free net. A1 bas zeznuo sto se tice neta za aplikacije. Verujem da su jos neke stvari pogoršali... Ali nećemo o tome sada nije tema....

• Like
Reagovanja: uji
Vrh Dno