wladymeer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.03.2009
- Poena
- 505
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i5-4690 (3.5GHz)
- Matična ploča
- MSI H97M Eco
- RAM
- Patriot 16GB DDR3 800 MHz
- GPU
- NVidia GTX 1060 3GB
- Storage
- Samsung 840 Evo 250GB • Gigabyte GP 480GB • Hitachi HDD 2TB
- Zvuk
- SSL 2+ • JBL LSR305
- Monitor
- Hisense H39A5100
- Ostale periferije
- Audio Technica M50x
- Laptop
- Apple Macbook M1 (16/256)
- Tablet
- iPad 2 / iPad 3
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy S20 FE
- Pametni uređaji
- Soundpeats Sonic
- Steam
- djedroid
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet
Pozdrav,
Prilikom boravka u BiH pogranični region mi je uhvatio hrvatski roaming i tom prilikom sam napravio račun od 16mb iliti 18.000din.
Podneo sam prigovor, službenica mi je rekla da će biti najverovatnije regulisano i da se to dešava. Medjutim dobio sam ovaj odgovor u SMS formatu:
Ima li neko ideju šta mogu činiti dalje i savet kako ds rešim problem ako uopšte može?
Prilikom boravka u BiH pogranični region mi je uhvatio hrvatski roaming i tom prilikom sam napravio račun od 16mb iliti 18.000din.
Podneo sam prigovor, službenica mi je rekla da će biti najverovatnije regulisano i da se to dešava. Medjutim dobio sam ovaj odgovor u SMS formatu:
Dragi korisnice, nazalost, nismo u mogucnosti da izvrsimo korekciju racuna kako nepravilnosti u nacinu tarifiranja nisu uocene. Prilikom boravka u bilo kom pogranicnom podrucju, u zavisnosti od pokrivenosti i jacine signala mreze lokalnog operatora moze doci do povezivanja na mrezu operatora druge drzave ukoliko je odabir u uredjaju podesen na automatski. Na mesanje signala u ovim podrucjima van granica nase zemlje nazalost ne mozemo da uticemo. Napomenuli bismo Vam da se podaci obradjuju od strane roming partnera cije usluge u tom momentu koristite, a zatim prosledjuju nama, te sistemi za pracenje saobracaja ne bi bili u mogucnosti da evidentiraju i tarifiraju potrosnju na Vasem pretplatnickom broju ukoliko ista nije uspesno ostvarena.Uvek je preporuka kada putujete da aktivirate neki od dodataka za roming iz nase ponude ili ukoliko ne zelite da koristite usluge u romingu aktivirate zabranu. Imate mogucnost resavanja potrosackog spora vansudskim putem. Lista nadleznih tela...
Ima li neko ideju šta mogu činiti dalje i savet kako ds rešim problem ako uopšte može?