Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Hvala na odgovorima, ipak mi je naplaćeno 900din za ono sto je navedeno u SMSu.
 
Cao,
Da li mozda neko ima kod za postpaid ugovor na 24 meseca upola cene a da mu nije potreban?
 
Sada su aktuelni kodovi od 6 meseci za dinar (ako sam dobro razumeo). I meni bi trebao 1 ali su bili aktuelni do 28.2.
 
Da li je moguca promena tarife dok sam jos pod ugovorom tipa iz NEO SURF u NEO NEO i obrnuto
 
Da li je moguca promena tarife dok sam jos pod ugovorom tipa iz NEO SURF u NEO NEO i obrnuto
Moguca je. Nakon podnosenja zahteva realizuje se sa prvim presekom stanja. Za promenu tarife moze se pozvati korisnicki servis. Ukoliko postoji uzet uredjaj na ugovoru, prelazak na nizu tarifu ima naknadu. Tacnu informaciju o naknadi takodje je moguce dobiti putem korisnickog servisa
 
Imam ja 3 koda za 6 meseci po dinar za prenos broja u A1. Ako nekom trebaju neka se javi.
 
Devojka bi da predje u A1 iz mts jer su za 2000 dinara povoljniji od mts kada se uzme u obzir da uzima telefon. Ima li smisla pokusati traziti jos neki dodatni popust ili je to to?
 
Mene juce zvali da produzim ugovor i ponudili mi za 1500 din NEO 4 paket, a do sad sam koristio NEO 3 i placao sam ga 1300 din.

Samo sam odbio i rekao da cu da predjem kod drugog operatera.
Samo je rekla, da ukoliko se odlucim pozovem kol centar.

Toliko od njih

Razmisljam cak da predjem u Telenor na pripejd i kasnije da predjem na postpejd sa 50% popusta.
 
Koji ruter nudi A1 uz najjaci kucni net? Ovaj zte sto je na sajtu deluje kao teski soc. Cisto sumnjam da moze da izvuce maksimalne brzine u usporedbi sa nekim jacim telefonom na istoj lokaciji?
 
pozrdrav..
Interesuje me da li neko zna da li se sabira/prenosi/produžava rok trajanja nepotrošenog saobraćaja iz A1 mesečnih planova kada aktiviram novi plan pre isteka starog ?
Ako je tačno da se produžava rok trajanja saobraćaja da li može bilo koji mesečni plan ili mora isti plan kao prethodni da se aktivira da bih produžio rok trajanja preostalog saobraćaja?
 
"Nakon isteka 30 dana, sadržaj poslednje aktiviranog Mesečnog plana se obnavlja uz novu naplatu cene ukoliko korisnik ima dovoljno kredita na svom prepaid broju. Nepotrošeni sadržaj iz prethodnog perioda se ne prenosi u naredni period.
Ukoliko korisnik kupi dva Mesečna plana, sadržaji oba Mesečna plana će biti na raspolaganju, svaki sa svojim datumom isteka.
U slučaju da korisnik istovremeno ima aktivno više Mesečnih planova, Mesečni plan koji je poslednji aktiviran će se automatski obnoviti ukoliko korisnik ima dovoljno kredita. Ukoliko je datum isteka kredita pre datuma isteka kupljenog Mesečnog plana, Mesečni plan prestaje da važi sa datumom isteka kredita."
 
Највише су закомпликовали с врстама додатака и њиховим брисањем у разним ситуацијама па се стварно мора бити опрезан.
 
Desila se greska prilikom uplate racuna preko a1 aplikacije, uplatilo mi je 4 racuna umesto jednog. Isao do banke, dve nedelje mi niko nista ne javlja. Zvao a1 rekli da oni te uplate ne vide, da vide samo jednu. Sta mi je ciniti?
 
@Aleksandar9339

Svaka transakcija ima svoj broj ( broj naloga ili broj reference ) i banka je
duzna da izvrsi proveru.
Ako banka gde imas racun tvrdi da je po toj transakciji bio cetvorostruki
odliv na A1 racun , a iz A1 da oni vide samo jednostruki iznos , trazi asistenciju od
NBS.
 
Desila se greska prilikom uplate racuna preko a1 aplikacije, uplatilo mi je 4 racuna umesto jednog. Isao do banke, dve nedelje mi niko nista ne javlja. Zvao a1 rekli da oni te uplate ne vide, da vide samo jednu. Sta mi je ciniti?
Ja sam dva puta platio isti racun, otisao do banke da mi daju izvod, ujedno mi je i zena koja radi u banci sve to zaokruzika i tacno se vidii da je dva puta proslo. Nakon toga u A1 odneo to oni poslali negde, sl mesec sam bio u pretplati.
 
Što bi se desilo i da nisi išao u banku i slao u A1.
Oni te zaduže, ti platiš više, ostaješ u pretplati dok te ne zaduže sledećim računom.
 
Nazad
Vrh Dno