Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Ma nikakvih problema nema za 5-6 dana kašnjenja. Možda i 10.
 
Intarifa je najbolji izbor bez ugovora i bez telefona. 10GB+300minuta ka svima+neograničene poruke za 1000 dinara. Nema bolje!
 
Zavisi. Ako ti treba mnogo minuta, bolji je Freepaid (Glob.)
 
Pa ja ne znam skoro nikog ko mnogo priča, svi koje ja znam samo pišu poruke i vise na Viber tako da je i ovih 300 minuta mnogo
 
To i kažem, za one kojima je malo 300 minuta, bolji je Freepaid.
Za one koji se uklapaju u to, nije.
 
Meni 300 minuta 4 dana :D
 
Kad pogledaš A1 se ovog decembra i nije mnogo isprsio sa decembarskim tj. novogodišnjim akcijama. Za niže pakete nikakvih popusta nema ni na tarifi ni na telefonima. Ovo im je možda i naj lošiji decembar sa popustima.
Jedino zadnje nedelje ako ponude nešto bolje, ja još čekam za obnovu ugovora.
 
Sad pročitao akcija u A1 3 meseca besplatno na sve NEO pakete bez telefona ko sad hoće da obnovi ugovor....
 
@Dr Dragan nije na sve neo tarife, za neo3 nema besplatno tri meseca. Dok je bio Vip, za novogodišnje akcije svaki paket je imao poneku povoljnost, sad A1 korira telenor.
 
Sad pročitao akcija u A1 3 meseca besplatno na sve NEO pakete bez telefona ko sad hoće da obnovi ugovor....
i mnogo ćeš da uštediš ako ti je 3 meseca besplatno....kako da ne........
ove godine su prsli sa ponudama........samo nude uređaje....jeb.li ih uređaji, kao da moram svaku obnovu ugovora da menjam telefon.....bruka
 
  • Like
Reagovanja: dtl
Hteo danas da uzmem paket i telefon (intarifa + G60). I taman kad je prodavac krenuo da mi racuna sve, obracunao mi neko osiguranje koje "moram" da uzmem, da ga placam par meseci, pa da dodjem da otkazem, jer se ono automatski nastavlja. Posto sam pre toga video na sajtu cenu, otprilike sam znao sta me ceka, a i na samom sajtu je osiguranje opciono. Odlucio sam da ne uzimam jer mi delovalo isforsirano
Kad sam stigao kuci pozovem onaj njihov broj 060/1234 i lik mi kaze da osiguranje ne moram da uzimam ako necu, samo paket i telefon.
E sad, jel imao neko slicna ili ista iskustva? Jel su pokusali da vam prodaju osiguranje uz telefon, iako niste hteli?
 
Meni je u A1 poslovnici prodavac samo ponudio osiguranje uz uređaj, ali je rekao da je opciono. Nije forsirao da ga uzmem.
 
Ja sam uzeo, pa zapisao datum do kog moram da se odjavim, na kraju su ispali korektni, nisam morao lično da otkazujem dovoljno je poslati obrazac sa registrovanog maila u sistemu. Nije prevara, ok je usluga.
 
Ja sam imao to iskustvo. Rekao mi prodavac u A1 da moram da placam ucesce a ako necu ucesce onda da uzmem osiguranje 3 meseca. Reko koja je to logika mogu da placam skuplje uz osiguranje al ako hocu jeftinije onda moram ucesce. Samo sam se zahvalio i reko dovidjenja...
 
Ja sam uzeo, pa zapisao datum do kog moram da se odjavim, na kraju su ispali korektni, nisam morao lično da otkazujem dovoljno je poslati obrazac sa registrovanog maila u sistemu. Nije prevara, ok je usluga.
Sve jasno. Nema sporno sto se poente usluge tice, samo mi je malo cudno sto je bio naporan a da nigde ne pise da mora da se uzme, a pogotovo sto mi je call centar potvrdio da ne moram. A sama usluga kao usluga nije neophodna... Otkud znam, mozda jure neki bonus na prodata osiguranja...
 
Možeš da uzmeš uređaj online bez osiguranja i odabereš poslovnicu u kojoj ćeš preuzeti telefon...
 
Jel znate mozda dal se daje popust od 3 meseca na pretplatu za intarifu bez uo?
 
Jel vam radi aplikacija kad se namesti private DNS za blokiranje reklama? Meni sa dns.adguard.com ne radi.
 
Jel vam radi aplikacija kad se namesti private DNS za blokiranje reklama? Meni sa dns.adguard.com ne radi.
Odavno ne radi ništa od A1 sa AdGuard DNS. Kad sam otvorio aplikaciju nekoliko dana po podešavanju, prvo sam mislio da je bag do Vip. Mesec dana mi nije radila aplikacija, dok mi nije palo na pamet da isključim DNS server...
 
Screenshot_20211208_141754.jpgovde pise da vazi popust za prenos broja iz druge mreze
 
Ima dve promocije za popust:


Prva je za sve koji obnavljaju ugovor na dve godine, a ne uzimaju telefon i važi do 31.01.2022.
Druga je za prenos broja, odnosi se i na tarifu bez i sa uređajem i važi do danas. Doduše, nisam siguran da li do danas mora da broj bude tehnički prenet ili je dovoljno da se danas podnese zahtev.

Inače, imao bih jedno pitanje u vezi sa roamingom. Nigde nisam našao tu informaciju. Koji je prioritet potrošnje megabajta u zemljama Zapadnog Balkana? Da li se prvo troši data po kvoti iz paketa koja je određena za Zapadni Balkan ili roaming dodatak za Neo zonu, ukoliko je i on aktiviran?
 
jel ovo 3 mesaca bez UO, vazi samo za postpaid brojeve iz druge mreze? tj dal bi vazilo da se prebaci jedan broj iz globaltel mreze? VErovatno ne moze tako?
 
Ne, obe promocije su uz UO od 24 meseca. Inače, kada se prenosi broj, prvo se potpiše ugovor bez ugovorne obaveze i dobije se SIM kartica novog operatera koja se ubaci nakon završenog tehničkog prenosa. Kada se izvrši tehnički prenos i proradi novi SIM, treba otići do poslovnice i potpisati ugovornu obavezu. Tek tada se aktiviraju promocije.
 
Тзв. анекс уговора.
 
Da li znate možda da li je moguće u Vipu isplatiti samo uređaj bez tarife a tarifu prebaciti na drugi uređaj koji bi uzeli
 
Nazad
Vrh Dno