Jel zna neko slučajno šta se dešava sa ugovornom obavezom lica koje je preminulo?
A što ima ugovornu obavezu još oko godinu dana? I da li mora da se plati poslednji račun da bi mogao da se ugasi broj?
Koliko vremena treba da prođe da se aktivira roaming dodatak od npr 1GB? Da li bude odmah dostupan za trošenje ili mora da prođe neko vreme?
Ovo za odlazak u mts sam pitao jer sam čuo jedno negativno iskustvo. Nije bio plaćen poslednji račun (onaj koji još uvek nije ni dospeo za naplatu) i odbijen je zahtev za prenos broja. Pa se sve produžilo na petnaest dana.Ako ti je istekao ugovor odes u VIP u poslovnicu (mora) predas zahtev za prenos broja, posle 2 dana te zove mts, tu odbijes ponudu, i sutradan ti je broj prenesen, dobijes obavestenje, nisi jos uvek vezan ugovorom iako ti je broj prebacen. Napravis nalog na VIPov sajt i izaberes paket, dobijes jos 1 gb i 1gb za roming.
Ti ces taj racun iz mts svakako platiti kad stigne, nema potrebe da ides u mts, bitno da je ugovor istekao.
Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
Ne, stariji broj pa hoću da kupim za 799 dinAko je u pitanju novi Neo sa roamingom onda tek od sledećeg obr. perioda.
Da citiram sam sebe..Koliko vremena treba da prođe da se aktivira roaming dodatak od npr 1GB? Da li bude odmah dostupan za trošenje ili mora da prođe neko vreme?
Danas dobijem SMS od Vip tehničke podrške. Pozovem Vip KS, operaterka proverila, kažu.. neće moći da mi 'oproste' Mini joker koji neću da im platim. Štaviše, oni mi dođu još 200MB. Mini joker je 500MB, dok je njihov 'Net za čet' dodatak pojeo mojih 700MB u roku od 3 dana.Da rezimiramo.
Drugar koristi 'Net za čet'. Juče proverio, slanje multimedije iz 'Net za čet' aplikacija SE TARIFIRA. Pozvao je Vip KS, dobio je informaciju da SE TARIFIRA dakle identično i pravilno.
A meni su rekli da se NE TARIFIRA. Imam snimljene razgovore ne jednog, već 3 operatera koji su potvrdili istu laž.
Doveli su me u zabludu, ptotivpravno su otuđili mojih 1GB u roku od 3 dana. Aktivirao sam Mini Joker (500MB) I naravno da im neću platiti. Pozvao sam KS da ih obavestim o tome da mi duguju još 500MB i da bih voleo da me tuže za Mini Joker koji mi ne pada na pamet da platim.
Prosledila je zahtev tehničkoj podršci da mi ne pošalju račun za Mini Joker.
BAGRA.
placam vec 1 god online,i da moze sa intesinom karticomVidim da u vip aplikaciji ima opcija online plaćanje. Da li može da se plaća intesinom visa internet karticom?
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
ne sa internet nego sa debitnom visa karticomplacam vec 1 god online,i da moze sa intesinom karticom
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari