A sta spada to pod standardnim stvarima, kao i ranije 10k popusta za tel ili 20, 30 % na pretplatu jedno od ta dva. Meni uskoro istice pa da znam cemu da se nadam, ako neko uspe jos nesto da izboksuje neka napise.
Pa evo šta su mi napisali:
Dragi Aleksandre,
Imate mogućnost da obnovite ugovor 6 meseci pred istek ugovorne obaveze i u tom slučaju se tarifra naknada za prevremenu obnovu ili možete da besplatno obnovite ugovornu obavezu 3 meseca pre isteka ugovorne obaveze i iskoristite mogućnost promocija koje u tom trenutku budu aktuelne.
Ukoliko se opredelite za Klasik pakete sa ili bez uređaja, cena pretplate je od 499,00 do 1199,00 dinara.
Uvođenjem novih NEO tarifnih paketa želeli smo da našim korisnicima obezbedimo jedinstvene i trenutno najpovoljnije tarifne pakete na tržištu, koji omogućavaju neograničene minute i SMS poruke ka svim mrežama u nacionalnom saobraćaju, kao i dosta više gigabajta za korišćenje internet usluga.
Budući da same po sebi predstavljaju benefit nemamo mogućnost kreiranja dodatnih pogodnosti i popusta. Uz NEO tarifne pakete možete izabrati ponudu sa mobilnim uređajem ili popustom na mesečnu pretplatu, kao i neku od trenutno aktuelnih promocija o čemu se možete informisati na našoj internet stranici putem linka:
https://www.vipmobile.rs/privatni/ponuda/promocije
Imate mogućnost da iskoristite mnogobrojne promocije ukoliko određene uređaje kupujete putem naše Online prodavnice ili promociju uz koju ostvarjete popust do 5000,00 dinara ili Gigatron vaučer.
Naime, ako imate račun u Societe Generale banci i redovna mesečna primanja, dobijate dodatni popust do 5.000,00 dinara na mobilne telefone, laptopove i tablete iz Vipove ponude. Ako ne kupujete uređaj ili ga kupujete za 1,00 dinar odaberite bonus od 3.000,00 dinara na mesečni račun.
Ukoliko obnovite postojeći ugovor u bilo kojoj NEO, Klasik i Sigurica tarifi, Vip Online i Kućni Net 3 tarifi, bez uzimanja mobilnog uređaja, uz ugovor dobijate popust na kupovinu u Gigatronu, čija vrednost zavisi od odabrane tarife.
U narednih šest meseci posetite najbližu Gigatron prodavnicu i ponesite Vip ugovor i ukoliko Vam više odgovara, kupite uređaj u Gigatron online prodavnici i unesite kod za popust, koji ste dobili uz ugovor.
Iskoristite popust za kupovinu bilo kog uređaja u Gigatronu, osim mobilnog telefona.
Mi se kao kompanija koja maksimalno brine o svojim korisnicima, kako postojećim tako i novim, uvek trudimo da obezbedimo najbolje moguće uslove za svakog korisnika i zato verujemo da ćete pružiti poverenje Vip-u kao mobilnom operateru i da ćemo nastaviti uspešnu saradnju na obostrano zadovoljstvo u korišćenju naših prepaid usluga.
Za dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.
Srdačan pozdrav i sve najbolje,
Elvira Đermanović,
Vaš Vip,