Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Prosetaj do njihovog prodajnog mesta u svom gradu i vidi da nemaju jedan. Mesecno dobijaju do 10 komada po agentu tako da ti je mozda bolje da sacekas pocetak oktobra i onda vidis za prenos jer postoji mogucnost da su iskoristili one sto su dobili ranije.
Bio sam u poslovnici rekli su da nemaju vec duze vreme, mada i da imaju sigurno cuvaju za svoje prijatelje, tako da kao i svuda uvek treba neka veza 😁.

Da li na A1 mreži radi Eon na telefonu? IrisGo beše ne radi?

da li postoji neki popust ili kod za neo surf osim tih 6 meseci.
moze i u pp

To se zovu friends and familly vauceri. Neces ih dobiti na lepe oci nego moras nekoga imati. Ja sam danas dobio jedan od agenta sa kojim saradjujem jer je cela firma u A1. Dobio sam ga za moj privatni broj koji nameravam da prebacim krajem novembra.
Ja popunio formu na sajtu. Ne valja, ne daje info da je poslata prijava za prenos broja.
Sutradan zove nepoznat agent, kaze mi mozemo da vam damo vaucer, ako ne uzimate telefon, za 50%
Imam njegov broj. Ne znam ime, ne mogu nikom da garantujem da ce i njima ponuditi isto.
AKo neko hoce, posaljite PM, pa saljem broj.

Ako neko zna nekog ko daje vaucer 50% znacilo bi mi ako bi podelio kontakt - majci istice ugovor sa mts-om 30.09. pa bi smo presli u A1 😊

Tacno iznad tvog posta napisa covek kako je dosao do pupusta, na jedan od nacina, ne moze da bude blize!!!

Nece ti niko dati 50%, moras da trazis, mogu da ti daju samo 6 meseci po dinar, ali to ti nije ocigledno cilj.

Tacno iznad tvog posta napisa covek kako je dosao do pupusta, na jedan od nacina, ne moze da bude blize!!!

Nece ti niko dati 50%, moras da trazis, mogu da ti daju samo 6 meseci po dinar, ali to ti nije ocigledno cilj.
Poslao sam mu PM jutros, cekam odgovor 😊 Probao na isti nacin kao i on, medjutim niko me nije zvao. Oticicu 01.10. u neku od poslovnica, pa cu videti sta nude.

Zdravo,
Moj broj je u Yettelu i vodi se na bratovo ime, medjutim ja zelim da predjem na Neo Neo sa 50% popusta, ali on vec ima svoj broj u A1. Zanima me da li bi oni mogli da daju kod za prelazak ili cu morati da prebacim broj na nekog drugog (maloletan sam, inace bih na svoje ime stavio, da mogu)

Ako neko ima broj od agenta iz A1 bio bih zahvalan ukoliko bi mi poslao kontakt u PM :)

Da li je neko uspeo pri obnovi ugovora za A1 (ne za prelazak u A1)da dobije popust na neo neo ispod 2100 din(zvanicno je 2500 din) koliko su mi najviše ponudili?

Da li je neko uspeo pri obnovi ugovora za A1 (ne za prelazak u A1)da dobije popust na neo neo ispod 2100 din(zvanicno je 2500 din) koliko su mi najviše ponudili?
1250 uz prenos broja prema globaltelu. A iz mtsa sam obratno dobio uz prenos iz mts mreze na A1 NEO NEO... E sad ovo je rizik kad prelazis ka Globaltelu ili cemu god ( ne znaci da ce isto ponuditi )... Ali decko je dobio svakako...

Ja sam dobio Neo Neo za 1250 din uz obnovu ugovora,ali sam prethodno podneo zahtev za prelazak u drugu mrežu.

Da li se može dobiti 50% popusta na neo4 ili neo surf pakete?
Ja popunio na sajtu A1 da me kontaktiraju za prenos broja iz mts-a, pozvali me ali nude samo neo neo za 1250.
Meni to ne radi posao hteo bih dva broja da prenesem u A1 ali na neo4 i neo surf pakete sa 50%

@mlax37 tesko da ces to dobiti, nisu bas oni toliko darezljivi. Inace budi srecas sto su ti uopste ponudili neo neo jer ni to ne nude svakom. Uglavnom samo nude promociju sa sajta 6m po 1 din za neo 23 pakete.

• Like
Reagovanja: uji
Ja popunio na sajtu A1 da me kontaktiraju za prenos broja iz mts-a, pozvali me ali nude samo neo neo za 1250.
Meni to ne radi posao hteo bih dva broja da prenesem u A1 ali na neo4 i neo surf pakete sa 50%
Neo surf su davali na dve godine mislim prepaid korisnicima 50% na prvu godinu dana ( sto izadje 1125 u proseku a malo jeftinije od neo neo za 1250 )
U principu ko ne koristi van ZB zone roaming i ne zove medjunarodne pozive. Neo Neo je premium paket bez premca naspram bilo cega sto nudi konkurencija...
Bukvlano smo dosli da je par stotina dinara razlika izmedju "jako ogranicenog" paketa i "skroz negranicenog"

Imam vaucer za 6 meseci besplatno za neo surf i neo4, ako si zainteresovan javi se u privatnoj poruci

Hvala ali to mi ne radi posao.
Ništa, izgleda ostajem tu gde jesam
Ne moras na postpaid. Podnesi zahtev za prenos na prepaid imaš za 600 dinara moćnu tarifu. A imaš bolju šansu da izguras od mtsa neki popust kad vide zahtev za prenos... Toliko su dobre akcije da ama ha možeš za džabe da koristiš telefon...
Bukvalno malo fali da oni nama plaćaju za korišćenje...

Na koji nacin se dobija ona ponuda neo neo za1250 din? Ja zvao virtuelnu prodavnicu tamo ne moze?

Ne moras na postpaid. Podnesi zahtev za prenos na prepaid imaš za 600 dinara moćnu tarifu. A imaš bolju šansu da izguras od mtsa neki popust kad vide zahtev za prenos... Toliko su dobre akcije da ama ha možeš za džabe da koristiš telefon...
Bukvalno malo fali da oni nama plaćaju za korišćenje...
Ma ima da .. još ti daju džabe i Iphone 15 Pro Max samo da ostaneš

Za prenos broja iz druge mreže, šta nude osim NEoneo, to mi je previše, recimo Neo4 sa koliko popusta?

Iz virtualne prodavnice mi ponudili za Neo4 cenu kao sa sajta 1499!

Neo23 6 meseci za dinar bez kupovine telefona,NeoNeo 50% uz vaučer.

Nazad
Vrh Dno