To zavisi od mts gde je kakvu opremu stavljao. Rece mi tehnicar da je bio juce u Sremskoj Mitrovici i da je postavljao sa nokia ONT - om, tako da zavisi na licu mesta.Zato i ja ocekujem Huwaei ONT kad budu dolazili a ne ko kelag sto dobio Nokia.
Ako nije problem napisi modele uredjaja ili slikaj(etikete)
Jel ima odvojene portove za net i TV i da li si uzeo staticnu ip?
RadiDa li radi Eon aplikacija odnosno kanali N1, Nova S na A1 internetu?
Pih, mogli su se malo "otvoriti" za neki sa 2.5 Gbps ethernet portom (kad već WAN interfejs podržava ~2.4 Gbps) , bez obzira što uz to daju rutere sa samo 1 Gbps portovima i što trenutno nemaju u ponudi pakete sa brzinom preko 1 Gbps.ONT: OptiXstar HG8010Hv6-10 GPON
Uzeo sam samo internet, ali ovaj ONT ima samo jedan LAN ( 1Gbps ) na koji se spaja ruter
STB moze i na wifi da se poveze koliko sam upucen. Na ruteru ima 1 WAN i 3 LAN portaKod mene je MTS optika bila na Huawei ONT tako da cenim da ce i sad sa A1.
Sta bi bilo da imas dva STB, ond bi ti setovali verovatno dva porta na video.
Moras svakako neki switch to je premalo portova.
Ja mislim samo za mts optiku.https://telesrbija.rs/a1-od-3-oktob...ovoj-gpon-mrezi-optika-dostupna-gde-god-i-mts
Da li ovo vazi samo za MTS ili i za Supernovu?
Da potvrdim da ima user i pass za logovanje na ruter. U sekciji Ethernet Connection Status imam:Imas na ruteru user i pass za logovanje na 192.168.100.1. Pored podataka za ssid
OK, može li neko od stručnijih da objasni šta znače ovi odeljci - VIDEO-TBS, TR069-TBS, HSI-TBS?Da potvrdim da ima user i pass za logovanje na ruter. U sekciji Ethernet Connection Status imam:
- VIDEO-TBS - Type DHCP - Connecting....
- TR069-TBS - Type DHCP - Connected (100.66.139.240)
- HSI-TBS - Type PPPoE - Connecting...
Javili su mi se danas iz A1 sa pričom da mora ipak telekom da reši nešto kod njih, samo ne znam šta tačno.![]()
Nategli smo se dobio sam 2E Mare slabo ste se natezali![]()
Pa možeš posle na boxu da promeniš wifi na koji se spajaš. Uzged budi rečeno box bibtrebalo moze da se seta po srbiji kao i yettel. Kao odes na vikendicu, u goste, na slavu...Da li sme da se menja SSID wifi mreže, ili mora da počinje sa "A1_" da bi radila tv...?
Na slavu sa rakijomNategli smo se dobio sam 2
Pa možeš posle na boxu da promeniš wifi na koji se spajaš. Uzged budi rečeno box bibtrebalo moze da se seta po srbiji kao i yettel. Kao odes na vikendicu, u goste, na slavu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari