Šta je novo?

A1 optički internet

Je l' neko imao iskustava sa nekim "pijačarenjem" tipa "ne treba mi vaš WiFi6 ruter, ali hoću fiksnu javnu IP adresu"?

I da li je uopšte neko koristio svoju opremu posle ONT-a?

Nosim se mišlju da uzmem Unifi Cloud Gateway Fiber pa me zanima da li mogu direktno iz ONT-a u SPF+ WAN na UCG uređaju ili njihov ruter ne može da se izbaci iz jednačine?

Pozdrav.

Da li postoji mogućnost da se SBB kablovi za optički internet koji su razvučeni unutar stana (razvedeni iz hodnika u stan) "prevežu" na A1 optički internet? (da se kablovi "prespoje" izvan stana - pa da se iskoriste kablovi koji su već razvučeni po stanu?)

Hvala na pomoći.

Pre mesec dana bili Netflix i sky 6 meseci meni su na foru probali sky da daju 3 meseca i bez netflixa posle se pravdali da je sistemska greska a koliko vidim po forumu smanjili su valjda na 3. Kome je bitno može i tu priču da forsira. Takođe može i 2 box gratis da se dobije samo je pitanje volje i živaca 🤣

Kako ste dobili 12 meseci free? Popunili upitnik na sajtu (provera dostupnosti) ili preko nekog agenta? Ako neko ima kontakt proverenog agenta, molim da mi pošalje. Imao sam neki broj ali sam izbrisao stare poruke.

Možeš li, molim te, i meni da pošalješ? Hvala.

Informacija iz prodajnog call centra ( 060 1245 ): u petak 3.10. bi trebao da se pusti signal preko mts-a u NS. Jel @_M4rk0_ ima neke informacije sto se toga tice?

Danas me zvao agent A1 i bas me razocaralo kako rade.
Sve super ponudio ono 12+12 na Net600 ali kad sam rekao da bih prebacio tri broja iz MTS i kupio telefon tu je bio kraj.
Znate ja sam samo za Net i TV za ostalo morate kolege druge blabla bla.
Jasno je meni da oni nemaju pakete sa mobilnim ko MTS ali to ne znaci da nemogu izpregovaraju sve to u jednom cugu.
Kad sam rekao da je deo sa telefonima deal breacker ond je rekao da ce me zvati po isteku ugovora i da ja imam vremena da resim telefone.
Znaci MTS it is, manje cimanja svakako. A iz tudjih iskustava znam da sve moze u jednom koraku da se dogovori.

Tako je kod njih su Mob i ostala ponuda totalno odvojeni. Imam brojeve vec u A1 i hteo sam da vežem i rekli su mi da ne može ali da se radi na tome. Suludo ali tako je.

Informacija iz prodajnog call centra ( 060 1245 ): u petak 3.10. bi trebao da se pusti signal preko mts-a u NS. Jel @_M4rk0_ ima neke informacije sto se toga tice?
Interesantno. U NS, za razliku od Bg i Niša, apsolutno nigde nisu kopali. Ni jedna ekipa, koliko ja znam, nista nije radila ni na ulicama ni po zgradama. Pretpostavljam da bi to onda bio neki njihov vlan, u okviru optičke linije mts kabla, isto kao i Yettel i Yunet.🤔

Znam ja to ali moze da se valjda izdogovara, ako nista drugo uzmes moj zahtev pa odes kod kolega i pitas jel moze pa mi javis.
Napravite svako svoju ponudu i prezentujete pa ja kazem ocu necu.

Zato sto sam ja klijent a on prodavac i treba da mi izadje u susret, da li on ima ili nema od toga koristi mene ne zanima.
Ali da sto bi se on cimao nije njeghova firma.

On je prodavac jedne usluge.Ja sam posebno dogovarao kucni net a posebno optiku. Kod dvojice akvizitera izvukao maximum.

Mi smo kod agenta dogovorili i optiku+TV i mobilni(supruga je prešla iz MTS-a u A1, a sad ću i ja)

Pitanje: SkyShowTime je besplatan 6 meseci samo za APK, ne i za kanale u ponudi TV-a?

Kad aktiviraš app aktiviraju sw i kanali. Da li je isti period ne bih znao. Logicno bi bilo da jeste.

Mi smo kod agenta dogovorili i optiku+TV i mobilni(supruga je prešla iz MTS-a u A1, a sad ću i ja)

Pitanje: SkyShowTime je besplatan 6 meseci samo za APK, ne i za kanale u ponudi TV-a?
Sve se moze kad se hoce.

Ako se kod A1 uzme samo optika, koji tv paket uzeti sa osnovnim kanalima koji bi radio preko slotova - sbb, yettel ili orion? Gde je cena najpovoljnija i ko daje najvise smart app i ostalih slotova?

On je prodavac jedne usluge.Ja sam posebno dogovarao kucni net a posebno optiku. Kod dvojice akvizitera izvukao maximum.
Sve se moze kad se hoce.
Све се може, баш овако као што ти је @Gileb рекао. Мобилна телефонија, кућни нет и фиксна телефонија (која такође иде преко мобилне инфраструктуре) су један сегмент који одавно функционише, имају службе и агенте који се тиме баве. Оптички интернет и телевизија су нешто сасвим друго и "од јуче" су ту, потпуно нови људи су ушли у причу да се баве тиме, тако да уопште није невјероватно да тренутно не мијешају те двије групе, што не значи да неће убудуће, можда и ускоро...

Ако су ти потребни бројеви за рејон Београда добићеш од мене бројеве два аквизитера, па тражи понуде и преговарај, сваки је заинтересован да у свом дјелокругу рада понуди све што може и оствари резултат :)

Vrh Dno