Jel neko zna zašto je ova A1 kutija veća od mts-ove?Evo kako to izgleda u hodniku zgrade:
Pogledajte prilog 506542
To su kutije Targo telekoma koje su postavljane 2012 godine. Sada tu infrastrukturu koristi A1Jel neko zna zašto je ova A1 kutija veća od mts-ove?
Hvala!Da, optičko vlakno koje iz hodnika ide u stan se može iskoristiti za sve operatere koji su ti dostupni u hodniku.
Nisu, meni je juce bio promoter na vratima, 12 meseci je free i dalje.Da li je moguće da su ukinuli promociju prvih 6 meseci džabe?
Interesantno. U NS, za razliku od Bg i Niša, apsolutno nigde nisu kopali. Ni jedna ekipa, koliko ja znam, nista nije radila ni na ulicama ni po zgradama. Pretpostavljam da bi to onda bio neki njihov vlan, u okviru optičke linije mts kabla, isto kao i Yettel i Yunet.🤔Informacija iz prodajnog call centra ( 060 1245 ): u petak 3.10. bi trebao da se pusti signal preko mts-a u NS. Jel @_M4rk0_ ima neke informacije sto se toga tice?
Sve se moze kad se hoce.Mi smo kod agenta dogovorili i optiku+TV i mobilni(supruga je prešla iz MTS-a u A1, a sad ću i ja)
Pitanje: SkyShowTime je besplatan 6 meseci samo za APK, ne i za kanale u ponudi TV-a?
APK je aktivirana, ali kanali nisu.Kad aktiviraš app aktiviraju sw i kanali. Da li je isti period ne bih znao. Logicno bi bilo da jeste.
On je prodavac jedne usluge.Ja sam posebno dogovarao kucni net a posebno optiku. Kod dvojice akvizitera izvukao maximum.
Све се може, баш овако као што ти је @Gileb рекао. Мобилна телефонија, кућни нет и фиксна телефонија (која такође иде преко мобилне инфраструктуре) су један сегмент који одавно функционише, имају службе и агенте који се тиме баве. Оптички интернет и телевизија су нешто сасвим друго и "од јуче" су ту, потпуно нови људи су ушли у причу да се баве тиме, тако да уопште није невјероватно да тренутно не мијешају те двије групе, што не значи да неће убудуће, можда и ускоро...Sve se moze kad se hoce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari