Blokirali su rade samo sport klub 5-6Ako imaš EON nalog vezan za SBB paket u mreži, SBB blokira gledanje njihovih kanala preko A1 mobilnog neta od pre neki dan. Zašto, pitanje je.
Blokirali su rade samo sport klub 5-6Ako imaš EON nalog vezan za SBB paket u mreži, SBB blokira gledanje njihovih kanala preko A1 mobilnog neta od pre neki dan. Zašto, pitanje je.
Za ovaj ZTE K20 nigde nisam uspeo da iskopam specifikacije. Ima li negde? Ili je to u stvari MF296?Pogledajte prilog 451551
bacih pogled onako, sad su ovi modeli zvanično dostupni i na sajtu
Huawei B535 i ZTE MF296
Skoro isti kao HuaweiZa ovaj ZTE K20 nigde nisam uspeo da iskopam specifikacije. Ima li negde? Ili je to u stvari MF296?
ovo lici kao da ima i konektor za bateriju taj gde je sim slot tako mi se cini ali da ne daju bateriju u pakovanju kao pojedine revizije ZTE MF286@poglavicas zaboravih odmah poklopac pozadi da otvorim, sad vidim, nema klasičan SMA pozadi.
Pogledajte prilog 452063
Huawei ipak mi vise uliva nadu nego ZTEProduzavam i pitam se koji da uzmem? Taj K20 ili B535-333?
Ugovorna obaveza mi istice sad 31.07, a onaj obracunski period 09.08. Koliko sam razumeo do kraja tog obracunskog perioda moram da koristim postojeci. Svakako cu da odem do poslovnice da to odjavim. Medjutim, kako kod njih ovde gde sam ovi novi ruteri nemaju na stanju moracu da narucim online pa me zanima da li mogu da narucim novi kucni net ako jos uvek koristim ovaj stari? Cisto da ne bih ostao bez neta. Kontam da ne bi bio problem?Mislim da ćeš morati da raskineš ugovor iako je istekao i potpišeš novi da bi dobio novi ruter, tako sam ja morao prošle godine. Proveri dobro pre produžavanja ugovora.
Hvala, konačno neko da razmontira taj ZTE u sitna creva. Nema ga ni na sajtu ZTE...@poglavicas zaboravih odmah poklopac pozadi da otvorim, sad vidim, nema klasičan SMA pozadi.
Pogledajte prilog 452063
Da li ima uopšte kod nas Band 7? Ja nisam ukačio ni na jednoj baznoj stanici... Mislim da se ne koristi kod nas.definitivno nekakav hibrid između MF295 i MF296
zanimljivo je i to da nema B7 ( 2600 MHz ), nudi mi samo 1, 3 i 20 za band lock.
Nisam radio sa njim.Sa B525 i B535 sam imao iskustva posto sam radio neka podesavanja.Licno posedujem 2 komada B525 od kojih je jedan u rezervi.Kakav je taj ZTE K20?Kakav signal salje,da li jr slab,nema veze sto je hibrid?
Ja sam poslao moj stari ruter na reklamaciju i rekli su mi da cu dobiti taj K20..
Da li je mnogo ispod Huawei b535?
Sta kaze @gicko ?
Da nisi mozda istrazivao u vezi ovog K20,ili necije iskustvo da ti je rekao o njemu?Nisam radio sa njim.Sa B525 i B535 sam imao iskustva posto sam radio neka podesavanja.Licno posedujem 2 komada B525 od kojih je jedan u rezervi.
Nije niko ako saznam sta javljam.Da nisi mozda istrazivao u vezi ovog K20,ili necije iskustvo da ti je rekao o njemu?
Ja imam Huawei, sa obicnim 4G ZTE iz A1 izvacio sam maksimum 35, sa ovim Huawei 4G+ izvlaci 90 mbs.Ovde je @jason13 uzeo isti ovaj K20.
Cekamo da nam prenese utiske o kvalitetu signala i neko poredjenje sa predhodnim ruterom.
Prica za ovaj novi zte sto se pojavio sto je cat6.Zanimaju nas utisci da neko napise.A za huawei slicno je i na b525 kod mene po brzinama biloJa imam Huawei, sa obicnim 4G ZTE iz A1 izvacio sam maksimum 35, sa ovim Huawei 4G+ izvlaci 90 mbs.
2.4 i 5ghz wifiJa imam Huawei, sa obicnim 4G ZTE iz A1 izvacio sam maksimum 35, sa ovim Huawei 4G+ izvlaci 90 mbs.
Ovde je @jason13 uzeo isti ovaj K20.
Cekamo da nam prenese utiske o kvalitetu signala i neko poredjenje sa predhodnim ruterom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari