borab je napisao(la):Zadrzati celeron 1ghz, ali sta uzeti:
Gf3 ili neku od Gf4/mx?
Sada imam trenutno gf2mx Inno 200/200 oc?
Da , to bi bio najpametniji izbor.Aca je napisao(la):Za 500dem bolje da kupi Radeon 8500.![]()
RamOne je napisao(la):Da , to bi bio najpametniji izbor.
A gde to ima za 500 dem ?Aca je napisao(la):Za 500dem bolje da kupi Radeon 8500.![]()
majka je napisao(la):me thinks:
najpametniji izbor je ne dati 500 dem za graficku karticu.
david je napisao(la):A gde to ima za 500 dem ?
Retail? OEM? built by ATI?
david je napisao(la):A gde to ima za 500 dem ?
Retail? OEM? built by ATI?
majka je napisao(la):me thinks:
najpametniji izbor je ne dati 500 dem za graficku karticu.
Aca je napisao(la):Bice ih kod mene verovatno od ponedeljka.![]()
Running Man je napisao(la):Pa jel ce ih biti ili nece?![]()
Running Man je napisao(la):Na ovom forumu sam od avgusta 2000 tj. pratim ga skoro od pocetka (kad vec pomenuh to - kad je poceo da radi benchmark, a kad forum?) ali ovo mi je najbolji post koji sam vieo![]()
drjackyll je napisao(la):Ma pusti ti ATI!!!
nVidia RULES!
Uzmi Herc GF3 Ti200 i bices vise nego zadovoljan!
Veruj mi na rec!
brzi je napisao(la):J... ga sad! Bez uvrede, ali ima oblasti gde Radovan i Matrox imaju prednosti nad Nvidiom, i gde ih ova nikad nece stici. Ako neko daje 1/2 kdema za graficku, tesko da su u pitanju igrice (ili mozda gresim).
filipenko je napisao(la):Gresis, ovaj, gresis silno sine ! ctp;![]()
Ja bas ne vidim zasta bi se drugo dale te pare (TV ulazi, izlazi, Tvin View-ovi, DVD i DivX prikazi...sve to super radi i na prilicno jeftinijim Ati ili Matrox kartama...
brzi je napisao(la):Pa procitaj lepo moj post, pa onda reci da gresim. Upravo kazem da ATI i Matrox imaju prednosti nad Nvidiom. A i kad kupujes BMW ne kupujes samo auto, nego i ime (nude opel i ford zanimljive stvari, ali se za BMW placa i jos ponesto- isto kao i kod ATI/Matrox kartica).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari