Šta je novo?

A sada, nesto sasvim...

uh, opasna spravica, i cena nije nesto preterana, ocekivao sam da bude bar $2500+ najjeftinija varijanta...

Da li se moze ocekivati neki pad cena powerbook-ova?

cim izadje nova serija, mislim brzi procesori onda imas cirka 2-3 nedelje da uhvatis stariju po snizenoj ceni :eyebrows:

Prava stvar! Pogledajte "What's Inside" sekciju... To je jako malo novca za takav računar! 😉

"Mikro" je danas objavio vest pod nazivom "Apple u svetu Windowsa"

http://www.mikro.co.yu/mkvesti/prikaz.php?broj=7724

u kojoj se govori o jednoj od najznačajnijih karakteristika novih Appleovih računara ističu to što će na njima, osim operativnog sistema Mac OS, moći da se koriste i operativni sistemi sa PC računara. Budući da je Apple nedavno proglašen za najbolju robnu marku, neki među njima govore i o stvaranju "super robne marke", koja će u sebi objediniti hardversku i softversku tehnologiju superiorniju od konkurentskih.

Poslednja izmena:
Reci mi jedan dobar razlog za prelazak na PC OS-ove sa Mac OS X-a? 🙂

1999$ je dobar razlog.

Kudti, ne pratiš! Ako već kupiš MacBook Pro za 2500$, zašto bi na taj računar instalirao Windows XP umesto OS X?! Razumeš sada?

Pitanje je da li ta skalamerija vredi 2500 ili 2000 USD.

Ronnie Coleman je napisao(la):
Reci mi jedan dobar razlog za prelazak na PC OS-ove sa Mac OS X-a? 🙂

paaa, verovatno ce moci da se instaliraju dva sistema, pa kad se uzelis neke igre koje nema na mac-u :-devil-:

Obrisan sav spam, drzite se teme treda.
Posebna molba stexxx-u, moras da shvatis duh ovog foruma. Ne moze se kroz psovke i takav stav ista postici.
Svaki post na temu MacOS vs Win die u korpu. To je besmisleno trabunjanje i trosenje vaseg i mog vremena za sta ja nemam razumevanja!

......ma nelupaj gluposti! bit 'cemo "duhovi" i ja, i ti. !.......jednog dana.
-nisi duhovit-, kad smo kod "duh-a"

S, postovanjem -SS

Ronnie Coleman je napisao(la):
Kudti, ne pratiš! Ako već kupiš MacBook Pro za 2500$, zašto bi na taj računar instalirao Windows XP umesto OS X?! Razumeš sada?

MacBook Pro je 1999 USD.

Nazad
Vrh Dno