Šta je novo?

A sada malo 2.1

gruica

Slavan
Učlanjen(a)
18.12.2005
Poena
309
nesto ne vidjam na ovom forumu da neko komentarise 2.1 sisteme.

pa da li neko ima neki dobar za cenu oko 50 ******* (bas sam se zagrejao da kupim nesto ali neznam sta pa ako neko moze da me posavetuje bio bih mu zahvalan)

jos jedno pitanje : da li je za koriscenje 2.1 sistema potrebna eksterna zvucna kartica ili moze ona integrisana? :,,:

ATP3 i kraj.:p
Evo ga "gruva" kod mene vec godinu ipo i ne zali se:d ...
Naravno da je bolje imati neku kvalitetniju zvucnu, trenutno mi Altec radi na jednoj integrusi ES1869 staroj (Compaq masina) i veruj mi da ima velike razlike kad ga prebacim na Creative u drugu makinu.
Toliko od mene.pozz:eyebrows:

Imas odlican altec model 221 za oko 4000din
ili jos bolje best buy altec lansing atp3 za oko 5300din ako se dobro secam

Kuci imam 221 i sasvim sam zadovoljan njime, stim sto je atp3 jaci model koji po meni ima losije srednje tonove ali definisanije visoke. Takodje misljenja sam da 221 ima topliji i meksi zvuk dok atp3 nesto tvrdji ali i jaci. Zavisi i sta slusas

cene jos jednom proveri kod distributera.

Pozdrav

Proveri par microlab varijanti, ako je budžet problem. Jako mnogo nude za malo para. Mene je posebno impresionirao B-73 stereo sistem. Mediapan kutije, 7W valjda po kanalu, 2-sistemski, drvena finalizacija. Vrlo lepo i profi odrađeni, zvuk vrlo prijatan, posebno za 30tak evra. Masivni, čvrsti, robusni, skida im se poklopac kao kod pravih zvučnika. Aluminijumom ojačana membrana basa/srednjetonca, vrlo jasan i definisan visokotonac. Podešavanje bass / treble / volume, veoma precizno. Visoki veoma visoki, basovi veoma duboki. Snaga sasvim dovoljna za kućno slušanje, poprilično glasni budu pre pojavljivanja prvih distorzija.

Obratiti pažnju i na njihove 2.1 i 5.1 sisteme, izuzetno mnogo nude za uložen novac.

slusao sam par modela 5.1 od microlaba. Cini mi se da su dopadljivijeg izgleda od alteca ali jednostavno po kvalitetu zaostaju. stvarno ne spadam medju ljude koji po svaku cenu guraju altec jer jednostavno nije najbolji u svim klasama. Ali u toj cenovnoj kategoriji u sistemu 2.1 trenutno predstavlja najbolje resenje

imam slichnu dilemu, samo sam mojoj dilemi dodao logitech x-230 :) tako da i to uzmesh u obzir:)

Vrh Dno