Izlazi sledece godine za PC i Xbox Series X/S.
Pa ko sto rece ericm, da je previse ulevo.Ne znam na sta tacno mislis.
Sam pogled je ok, tu nema nekih zamerki. Ali ima drugih problema - kamera je jako spora (povecavanje sensitivity-a na 2.0 dosta pomaze) i deluje da se kamera ne krece u istom fps kao ostatak igre (slican problem je postojao i u Deathloopu).
Ne znam sto bi pozicija kamere bila drugacija na m+k u odnosu na gamepadRealno kamera nije problem niti je nešto prvi put viđeno. Zapravo ne znam kako je ljudima koji igraju sa mišem i tastaturom, možda je tu neki problem.
Inače igra na PC-ju ima punu DualSense podršku, i haptic feedback je sjajan!
Verovatno zbog toga sto ti je brat obicno sa desne strane.Pa ko sto rece ericm, da je previse ulevo.
Realno kamera nije problem niti je nešto prvi put viđeno. Zapravo ne znam kako je ljudima koji igraju sa mišem i tastaturom, možda je tu neki problem.
Inače igra na PC-ju ima punu DualSense podršku, i haptic feedback je sjajan!
Ne moras nista da dodajes. Meni haptic radi u Requiemu bez problema, a igram gamepass verziju.Na zalost ne igram preko Steama, imam MS Game Pass za PC i tu je igra free od prvog dana (kao i Scorn).
Ali mozda mogu da dodam igru u Steam, znam da postoji ona opcija "Add a Non-Steam game to my library" i da je pokrenem preko Steama.
Mislio sam da postoji neki programcic, da ne moramo tako preko Steama, ali nema veze..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari