Šta je novo?

A. Photoshop 7 problem

• Začetnik teme Začetnik teme Golden
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Golden

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
660
Kada ga pokrenem on iscita sve plug-in-ove i prikaze uvodni screen i izbaci poruku da nema dovoljno RAM-a !? sa tasterom OK nakon cega izadje.

Komp. je standardna cetvorka i ima 256 mb. WinME
Brisao sam sve iz registrija sto se tice A.Photosh. deinstalirao par puta instalirao ispocetka, e sad me mrzi da rusim sistem.
Ima li resenja ?

Isti sam i ja problem imao sa tom sedmicom pa sam se vratio na sesticu a sada koristim naravno osmicu odnosno CS. Cak i ako budes sve reinstalirao najverovatnije posle prvog pokretanja PS ce puci i tako svaki naredni put. Pojma nemam o cemu se tu radi. Pozdrav

Golden je napisao(la):
Komp. je standardna cetvorka i ima 256 mb. WinME
Mozda je problem u WinME, probaj na nekom drugom OS-u, moja topla preporuka je XP

ica je napisao(la):
Mozda je zbog virtualne memorije. Povecaj je.
Povecavao, prebacivao na drugu particiju ali nece.
Znam da bi jedino reistalacija pomogla, ali me je mrsko sve nanovo 🙂 ali moracu.

Golden je napisao(la):
Povecavao, prebacivao na drugu particiju ali nece.
Znam da bi jedino reistalacija pomogla, ali me je mrsko sve nanovo 🙂 ali moracu.
Najverovatnije time neces dobiti nista kao ni ja. Najbolje je da predjes na CS.

Nego jel izlazila CS verzija za Win9X ? Ja imam za XP.

Aman covece, predji na XP+SP1. Prijatno ces se iznenaditi.

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Aman covece, predji na XP+SP1. Prijatno ces se iznenaditi.
Ja sam na XP-u od samog pocetka, nego problem je kod prijatelja a nemoze da menja Windows jer je vezan za jedan program preko kojeg vodi firmu a taj program neradi na WinXP 🙁

imas opciju i za to.

Virtual PC http://www.microsoft.com/windowsxp/virtualpc/
http://www.microsoft.com/windowsxp/virtualpc/previous/default.asp
http://www.microsoft.com/windowsxp/virtualpc/downloads/trial.asp
Shareware
Dopuna: Microsoft je postao vlasnik ovog programa. Puno ime programa je sada Microsoft Virtual PC 2004. Ova verzija se ne može skinuti sa interneta. Verzija 5.2 je trial (probna) verzija koja se može skinuti sa gornjih linkova.

Ovo je program koji dolazi kao dar sa neba svima onima koji se bave proverom softvera kao i njegovim kreiranjem (programiranjem). Program omogućava instalaciju dodatnog virtualnog sistema koji se ponaša kao emulator PC računara. Brzina emuliranog računara zavisi od brzine glavnog (host) računara i iznosi otprilike 70% brzine host računara. Na tako emuliran PC moguće je instalirati bilo koji drugi Windows sistem. Takođe je moguće instalirati i više različitih i istih sistema (moguće je instalirati svaku verziju Windows operativnog sistema). Za smeštanje podataka Virtual PC koristi samostalno generisanu sliku HD drajva koji ne zauzima previše mesta i u direktnoj je vezi sa količinom podataka na tom sistemu. Moguće je korišćenje svi resursa host računara tj. modema, štampača, CD drajva i dr. Postoji mogućnost prebacivanja podataka između guest (virtualnog) i host (stvarnog) sistema koja se postiže instalacijom dodataka na guest sistem. Program je izuzetno koristan i vrlo lak za korišćenje. Pored svega ovoga sistem pruža vrlo dobru konfiguraciju na kojoj se mogu igrati i igre i koristiti razni drugi programi. Program pruža kompletnu izolaciju sadržaja koji se nalaze na guest računaru, što štiti host računar od mogućih virusa, wormova, neispravnih i štetnih programa i sl. Na ovaj način ne morate da se brinete o tome da li će neki program štetiti vašem glavnom sistemu. Instalirate ga na Virtual PC, proverite i vidite da li vam koristi i kako se ponaša i ukoliko vam odgovara instalirate ga na glavni računar. Ovim doprinosite i stabilnosti vašeg glavnog sistema jer svaki program koji se instalira, posle deinstalacije ostavlja za sobom neki trag, što opterećuje vaš glavni sistem (dll biblioteke, stavke u registry bazi i sl.). Savršen i izuzetno kvalitetan program koji ne zahteva veliko znanje instalacije i podešavanja sistema jer vas vodi kroz ceo proces putem wizarda. Program se plaća, ali je vredan svake pare ukoliko imate posla sa programima i sadržajima koji su potencijalno štetni po sistem i računar u celini.

Probaj sa ovim.

Nazad
Vrh Dno