Šta je novo?

A jel lepo ovo?!

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Oduvek su mi bili smesni likovi koji se preterano pale i zare na svetske "lepotice" bilo da su u pitanju glumice, pevaljke...
Posle brda pudera, sminke, silikona svako moze da bude "bomba".
Link ka par "dobrih mindzi", vredi pogledati...

To je ono lepa je kad je uveče dovedeš kući, al kad se ujutru probudiš, pored tebe druga žena.

...kakvi li su ostali delovi tela...

Kad me sad nije strefio slog!

ZevS ti si genije.
..."bas su cakane" ctp;

Check this out!!!

Sta je ovo!? Je l' se to navatalo neko zloce?

Dekara, leba ti, meti nesto lepo i da zatvaramo ovaj thread.
cheers

A ja mislio da je moja komsinica ruzna ali ono...........

Nema nedelju dana kako sam na Channel5 gled'o reportazu o ovakvoj jednoj, debeloj... Engleskinji. 'Vec osam godina se teze krece' (nije mrdnula iz kreveta), ima partnera koji joj daje svu ljubav, jednom dnevno sedne na ivicu kreveta da bi je on zagrlio (pri tome ona njega ne moze, jer mora rukama da se podboci o nesto da bi zadovoljila statiku), u krevetu se pokrece na cimanje i kad treba da sedne na ivicu bukvalno talasa 6 minuta. Vise od jednom dnevno ne moze to sebi da priusti jer jako zamorno!

E bre ljudi totalno ste neozbiljni... :D
Ja reko da cete se otvoriti sa nekim linkovima da gledamo belosvetske "lepotice" bez sminke, kad' ono...

Cudo je ovaj sinteticki svet...
Koliko oplemenjuje toliko je s druge strane u stanju da okupi specificno bagovitu populaciju, i da ostavi frustracije, Boga mi.

Elem, cheers i, stvarno, dajte ako neko ima nesto za da odmorimo oci, i zaposlimo mastu...

minketa je napisao(la):
..pri tome ona njega ne moze, jer mora rukama da se podboci o nesto da bi zadovoljila statiku..

:D :beat: :D
Ali da bi "zadovoljila statiku" :D :beat: :p

(D)

Amon_Ra je napisao(la):
E bre ljudi totalno ste neozbiljni... :D
Ja reko da cete se otvoriti sa nekim linkovima da gledamo belosvetske "lepotice" bez sminke, kad' ono...

Eeee, nema ovde toga, ovde imas samo "ugly ones" :D

Nazad
Vrh Dno