Šta je novo?

A hocu i zvuuuuk!

mateja82

Slavan
Učlanjen(a)
25.09.2006
Poena
319
Molim vas neka neko ko ima slicno iskustvo pomogne!!!

Imam neki video rekorder, model od pre par godina, ASUS TV kartu na kompu, i koristim DScaler, ... sto bi se reklo, trebalo bi da radi!

ALI...

NECE! Dakle, nadjem kanal, sve Ok, a nema zvuka! sve povezuj, prevezuj....nece! Tako da dodjem do zakljucka da je mozda pdo podesavanja DScalera. Iskustva i saveti?

Hvala!

Kako su povezani audio kanali VHS-a i comp-a ? Ubodi izlaz iz VHS-a u line-in na kartici i proveri ono shto je rekao jbl i trebalo bi da radi.

Hvala...ali sve sam to proverio i i dalje ne radi! Dakle, mislim da nije do softvera jer sam pokusavao sa vise programa, a izlaz iz videa mi jeste povezan na zvucnik! Izgleda...cu probati sa drugim videom, ali se nadam da nije to... :wall:

i ja sam imao slican problem. probaj da u podesavanjima Audio Options line-in prebacis na mikrofon i nazad. Meni je to jedini nacin da dobijem zvuk u Dscaleru i moram uvek tako
da radim. U drugim programima sve radi ok odma. :d

E sad me mrzi da potrazim, imas na forumu moj post o tome. U svakom slucaju moras editovati .ini fajl i promeniti input pin. Pisao sam autoru za gresku i poslao ispravku, bog zna kako se zahvalio, ne znam da li je ispravio. To je bilo za verzije 4.1.14 i 4.1.15. Search po forumu i naci ces, mada je ne nadjoh iz prve, a hteo sam :)
Pogledaj saa71xxcards.ini (ili vrlo slicno) i snaci ces se sigurno. Sve je logicno.
BTW u svakom slucaju preporucujem fly2000, eo bilo je nekih pitanja ovih dana pa procitaj.
Ako si "uveren" da dscaler daje bolju sliku, mozes preko ffdshow da ukljucis dscaler filtere i deinterlacere.

Poslednja izmena:
Nisam uspeo da nađem cards.ini file, i nisam uspeo da nateram Dscaler da sa + i -, povećavam i smanjujem zvuk, nego samo iz Kxmixera...

Nazad
Vrh Dno