Šta je novo?

A dream come true...

Dynaudio

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2001
Poena
609
Nemojte ovo da shvatite kao hvalu ili bilo sta slicno tome! U ponedeljek cu postati ponosni vlasnik 2 para Dynaudio kutija. Jedan vec posedujem , slabiji, 21W54 i D28AF u transmisionoj kutiji, u +\- 2dB ide do 39Hz, sa padom odsvira 32-33Hz, snimano-provereno. I to svira trenutno na Sansuiju BA-F1 i CA-F1 (strasno dobra stvar). AU 919 (takodje strasno pojacalo) mi je zaposlen sa AR 91 kutijama (isto dobre kutije), ali samo do ponedeljka, kada ce naslediti pomenute transmisije. AR 91 mi odlazi, nazalost sredstva mi ne omogucavaju da ih zadrzim, i dolazi mi mali monstrum : Dynaudio 30W100, D54AF , D28AF , koji ce svirati na BA-F1 i CA-F1. Trenutno znam da su kutije teske 60Kg, rade na principu vario-vent-a, a ostalo kada stignu. Sta kazati, kao da mi se san ostvario, imati 2 para Dynaudio kutija koje spadaju u sam vrh (svaki u svojoj klasi), jos u nasim uslovima, pre par godina mi je to bilo nazamislivo. Do kutija sam dosao jako, ali jako povoljno. Sada mi ostaje samo uzivati u njima, sto verujem ce biti pravo zadovoljstvo!

Pozdrav

Takodje sve cestitke i da ih dugo koristis i da te to odusevljenje drzi jos puno godina.Bilo bi lepo kada bi se svima na ovom forumu ostvarili snovi Samo neka ide na bolje.Svako ce docekati svojih 5 minuta nadam se :)

poz.Bane ,)

Vrh Dno