Šta je novo?

A disc error occured... SSD ili nesto drugo?

skile86

Slavan
Učlanjen(a)
14.03.2007
Poena
320
Pre nekih mesec dana mi se javio problem sa kompom, gde se slika zamrzne na trenutak, pojavi se plavi ekran i komp se restartuje. Ne znam ni sam kako posle uspem da podignem win, obicno treba nekoliko restarta, gasenja i cega sve ne.
U medjuvremenu sam reinstalirao win, i to je radilo do juce kad je sve pocelo opet da se desava. SSd je testiran sa Crystal disc-om koji kaze da je sve u redu. Ne znam odakle da pocnem sa utvrdjivanjem nepravilnosti, pa je svaka pomoc dobrodosla. Da dodam da je sve to pocelo da se desava na dan kad sam uzeo drugu tastaturu ( HP Elite, bezicnu ), mozda slucajno a mozda i ne.

Poslednja izmena:
Prvo, pogledaj u Event Viewer-u sta izaziva BSOD. Pogledaj tamo koje su greske u pitanju, a zatim na netu potrazi sa cime je povezana ta greska. Ne mora da bude hardver u pitanju, mozda ga neki driver ubija...

Ne izbacuje nista posebno "The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly."
Ovu gresku izbaci i kada restartujem komp na dugme npr.
Probacu sa drugom tastaturom, cisto da eliminisem mogucnost tog problema.

Vrh Dno