Šta je novo?

A. C. Ryan Playon

sikili

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
680
playonzoom.jpg

Vise o njemu ovde

Zanima me da li je neko bio kontaktu s ovom zanimljivom stvarcicom.
Zanimljiva je i cena ovoga uredjaja.

Ako te bas zanima dodji u toku sledece nedelje da pogledas.
Jedan demo uredjaj mi je na poslu.

Pozdrav.

Ja sam nabavio slican proizvod (Emtec-ov), ima isti Realtek-ov chipset. Postoji nekoliko uredjaja koji su kao klonirani, Playon-ov firmware se cak moze instalirati kod mene, a A. C. Ryan se bas potrudio oko toga i odradili 100x bolje posao od ostalih.

Testirao sam nekoliko divx-a, nesto muzike, i MKV film sa 720p rezolucijom preko hdmi, sve glatko prolazi. Nisam imao vremena da probam 1080p ili net.

Bas su prakticni uredjaji.

Ovo je odlicna stvarcica, jer ima mogucnost Tv snimanja ( ode vcr u zasluzenu penziju ).
Jos da ga ima kod nas i da se ima sredstava, milina.

Ovaj model nema DVR mogucnost. Ukoliko te tako nesto zanima sacekaj malo.

Pred novu godinu ces videti jedan jako zanimljiv model drugog proizvodjaca sa mnogo vise mogucnosti.
Pored mogucnosti citanja mkv sadrzaja moci ce da radi kao DVR a imace i DVB tjuner koji se sada koristi,
znaci DVB-T H264 Mpeg4. Ne smem sada da iznosim detalje ali u svakom slucaju strpi se malo. Cena ce biti
vise nego prihvatljiva za taj tip uredjaja i trudim se da cak bude i nesto niza nego u inostranstvu.

Nadam se da moderatori nece zameriti na ovome. :)

A eventualno sacekati (ili kupiti u komsiluku HR i BiH) Mede8er MED500X . Izuzetno interesantan uredjaj sa Realtek RTD1073 cipom. Cini mi se uredjaj koji vredi svaku paru (ozirom sta pruza).
Nesto vise na www.mede8er.co.za/site/products.html
Nisam preterano propratio forume o njemu, ali prvi utisci su WOW.

:smoke:

Za sada ne smem nista javno da kazem, u svakom slucaju iz mog licnog ugla cena ce biti jako povoljna za takav tip uredjaja. Nece biti jeftin kao wd, ali ni skup kao popcorn. :)

U toku nedelje cu ostaviti par slicica i vise detalja. Nazalost nisam trenutno u Beogradu pa ne mogu ranije.

Poslednja izmena:
Ovaj model nema DVR mogucnost. Ukoliko te tako nesto zanima sacekaj malo.

Pred novu godinu ces videti jedan jako zanimljiv model drugog proizvodjaca sa mnogo vise mogucnosti.
Pored mogucnosti citanja mkv sadrzaja moci ce da radi kao DVR a imace i DVB tjuner koji se sada koristi,
znaci DVB-T H264 Mpeg4. Ne smem sada da iznosim detalje ali u svakom slucaju strpi se malo. Cena ce biti
vise nego prihvatljiva za taj tip uredjaja i trudim se da cak bude i nesto niza nego u inostranstvu.

Nadam se da moderatori nece zameriti na ovome. :)

Ok. Mogu li da te zamolim, kada ga dobijes da me obavestis na Pm, da dodjem u show room?

Mada sam negde procitao da ovaj gore moze da radi kao dvr.

Naravno, nema problema.
Ako slucajno zaboravim javi se kad budem ostavio konkretne slike i specifikaciju uredjaja.

Pozdrav. :)

Nazad
Vrh Dno