dziggy
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.02.2005
- Poena
- 319
Can I use my newly created USB drive to install Windows 7 on someone else’s computer?
No. The Windows 7 ISO file on the USB flash drive is only intended to be used to install Windows 7 on the licensed user’s own computer.
Can I backup to a CD-ROM?
No. The Windows 7 ISO file is too large to fit on a CD.
Can I backup to a Blu-Ray DVD disk?
Yes, as long as your DVD drive can write to a Blu-Ray DVD.
When installing from a USB drive you need to boot off that drive by setting the BIOS accordingly. Once it starts the install you have to watch it and when the first system reboot occurs you need to disable USB boot and set your hard drive again (without unplugging the USB key. Then the install will continue.
The same thing can be achieved (USB bootable stick) by using UltraIso and "burning" the ISO image on the USB stick. It's really simple and UltraISO is free for 15 days.
I tried XP, Vista, WHS with success.
I tried making a OSX bootable stick but it's just not possible, the OSX DVD is written as hybrid disk and although the stick gets written, the boot just doesn't work.
http://wintoflash.com
Još uvek beta verzija, prebacuje na fleš, bilo koji win direktno sa cd-a, potrebno je samo odabrati koja verzija wina se prebacuje i lokaciju cd/dvd sa sistemom i lokaciju usb flash diska.
Ja sam imao prilicno losa iskustva sa ovim. Postoje alatke koje bukvalno samo prekopiraju fajlove i odrade sta je jos potrebno i to je sve. Ovo napravi opsti rusvaj... I neizdrzivo je spor. Jednom sam morao da prebacim Windows na fles i onda sam se setio da moram da slipstreamujem drajvere. I posto naravno nikako nisam mogao u taj rusvaj, morao sam na stranu, pa opet da prolazim kroz torturu snimanja uz pomoc ovog djubreta.
http://wintoflash.com
Još uvek beta verzija, prebacuje na fleš, bilo koji win direktno sa cd-a, potrebno je samo odabrati koja verzija wina se prebacuje i lokaciju cd/dvd sa sistemom i lokaciju usb flash diska.
Ja sam imao prilicno losa iskustva sa ovim. Postoje alatke koje bukvalno samo prekopiraju fajlove i odrade sta je jos potrebno i to je sve. Ovo napravi opsti rusvaj... I neizdrzivo je spor. Jednom sam morao da prebacim Windows na fles i onda sam se setio da moram da slipstreamujem drajvere. I posto naravno nikako nisam mogao u taj rusvaj, morao sam na stranu, pa opet da prolazim kroz torturu snimanja uz pomoc ovog djubreta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari