Šta je novo?

_Pucanje sistema SAMO u 3D-u?Help!!!

DarkWood

Slavan
Učlanjen(a)
20.01.2005
Poena
301
Imam problem koji se pojavio pre nekoliko dana i neznam shta je u pitanju.Konfiguracija je sledeca:Epox 8rda+(rev 1.1),Athlon 2000+(nonOC.),
2 mem. modula od 256 ram-a na 333MHz(kingston VR),MSI GFTi4200 agp8x sa 64 MB ram-a(nonOC.),asus TVFM card 7134(prva serija),sony 52X cdrom,Plextor 712a.Komp radi normalno sve dok ne pokrenem neku 3D igru.Komp se posle nekog vremena (ili odmah po ulazu u igru) jednostavno zaglavi.resetuje ponekad ili se monitor iskljuchi(kao kada ode u standby).Isto se deshava isa 3D markom .Grafichku sam porobao josh u par kompova i izdrzala je najgore 3D testove.Napominjem da je kompletna konf. radila normalno god.dana.Temp CPU-a je normalna (oko 40 na leru-u igrama do 50).Imam napajanje Frontier 300W.Da li je napajanje moguc uzrok svemu.Josh neshto(ono najchudnije) - komp ponekad vozi 3d,naime posle vadjenja grafichke i vrachanja u agp i malopomeranja dotichne u agp-u komp vozi 3D neko vreme(dan- dva) ali se problem vraca!
Na plochi posedujem debagPostLED display na kojem bi posle boot-ovanja trebalo da stoji FF(Full Function) ali ponekad nije tako(smenjuje se chitava lepeza brojeva). :crash:

Pozajmi od nekog ortaka napajanje pa probaj sa drugim napajanjem... najpre ce biti da je do toga

Bice da je do napajanja,pre nego sto pozajmis drugo proveri kolike su ti voltaze na najvaznijim granama +12, +5, +3.3

Vrh Dno