Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Da, potpuno su isti monitori, jedino MB ima Magic Bright, a to ne sluzi nicemu.
Savet do 200 eura, bolje neki koriscen kvalitetan sa Trinitron ekranom nego nov takav Samsung. Na primer taj 959NF, ima ga za oko 140, 50 koriscen, vidim da ih nema vise novih izgleda.. Ili za 200 mozes da kupis neki 21" Sony ili Mitsubishi, samo treba da odaberes ocuvan primerak i :cigar:
Pa to su samo neki predpodeseni modovi za vrednosti osvetljenja i kontrasta, kao za gledanje fimova, igre, tekst.. Nista sto cini neku bitnu razlku, sve je isto, ekran, elektronika... Naravno, ako je ista cena, bolje da uzme MB..
TFT nemam para, i ovako sam zveknuo 700eur + monitor za komp.
***, u ovom shugavom NS nigde mitshubishi i sony monitora. Obisao sam kamaru prodavnica i niko nema crt monitora pred novu godinu, tako da sam bio prisiljen da kupim 997MB.
Hvala svima na ovim savetima, imate pljesku kada vas nadjem
E, pa mene si nasao (ako si onaj koji mislim da jesi, posto ipak nema mnogo godza na ovom svetu :d) i ocekujem pljesku iako ti nisam pomogao...
Pozdrav od LordVLAD-a! :wave:
p.s. MagicBright uopste nije losh "gadget", jedino je zeznuto sto se resetuje na inicijalnu vrednost, tj. na "text" svaki put kad monitor ostane bez napajanja, tj. ako se iskljuci na dugme.
Ja imam 957MB a taj 997MB je njegov naslednik. Magic Bright meni sluzi odlichno i ja to redovno koristim. Jednostavno navikao sam se na njega kad god gledam filmove ili TV. Imam 3 predefinisane opcije a 997MB bi trebalo da ima MB2 koji ima 4 predefinisane opcije osvetljaja. Inache kao shto kazu DF i MB su isti po pitanju katodnih cevi i sl. Jedino je 959NF od njega bolji jer ima AG katodnu cev.