Šta je novo?

9600xt

Tauruss

Slavan
Učlanjen(a)
02.03.2005
Poena
304
Da li neko od forumaša iz Bg ima Tv-out cable za pomenutu karticu i voljan je da mi je pozajmi na par sati radi testiranja karte koju hoću da prodam? Nagrada je Milka sa celim lešnicima 😉

mozda moj drugar ima,nisam siguran,javicu...a inace pa ne mora da bude bas samo taj tv-out cable🙂

Pa gledao sam neke druge ATI kablove i ne odgovaraju. Ovaj je 9-pinski. (2,4,3).

ok,drugar ima 9600xt ali nema uopste nikakav kablic🙁
uzeo je polovno

Hm, vise lici na VIVO karticu, nego na obicnu karticu sa TV-out...

Klasican SVHS izlaz sa grafickih ima samo 4 pina...

...

The ASUS Radeon 9600XT/TVD 128-MB Card

The ASUS Radeon 9600XT/TVD 128-MB is a standard Radeon 9600XT card in many ways, but also differs from the standard design in others. The card features a 500 MHz core speed and a 600 MHz DDR memory clock, both of which adhere to the ATI reference specifications. The card itself is definitely not reference design, and ASUS has slapped on a very attractive, and functional, silver heatsink-fan/memory heatsink combo. This is the first indication that the ASUS Radeon 9600XT/TVD is built with overclockers in mind, and the heatsink is also formed in the ASUS lettering, adding a bit of flash to the overall package.

Pa ovde ide slika...

ASUS has also added in VIVO functionality, for video input and output. The card's backpanel includes VGA, DVI-I and VIVO ports, and utilizes a break-out box (similar to the AiW ATI models) with S-Video and composite connectors. This is a much better solution that those inexpensive video in/out cables, and the break-out box can be placed on your PC or desktop for easy access.

...

Ipak je VIVO 😉.

Poslednja izmena:
Ja se stvarno izvinjavam za off, da li neko mozhe da mi kazhe koliko od prilike vredi ova kartica, polovna, 3 god?

Kolko ja znam ta kartica nema vivo osim ako na etiketi, na poledjini kartice to ne pise, proveri.
Moze da se proda i za malo vise od 30.

Ukoliko je taj izlaz iste veličine ( prečnika ) kao SVHS a ima 9 ili 7 pina, može se koristiti klasičan SVHS kabl ( lično probao na više kartica i radi bez ikakvih problema ), možda je potrebno slomiti onaj plastični deo u SVHS priključku da bi mogao da se priključi

Nazad
Vrh Dno