Šta je novo?

959nf Bnc

• Začetnik teme Webby
  • Datum pokretanja
nema

Webby je napisao(la):
Ima li Samsung 959NF BNC konektore?
Sto pitas ???:D
Nisam indiskretan, ali da nisi mozda nagde nasao kabl za monitor sa BNC-ima pa bi da ga upotrebis ?
Da ne objasnjavam suvise, bio je jedan thread o potrazi za takvim kablom, traganje je i dalje bezuspesno nazalost - imam monitor sa BNC-ima pa sam samo hteo da probam da li ima neke razlike...

Nemam, ali bih mogao da imam. Tacnije jedan moj prijatelj iz Pristine je bio sef odseka za pripremu stampe u jednoj izdavackoj kuci "jedinstvo" valjda se tako zove, pa je prilikom napustanja Kosova pokupio 3-4 BNC kabla kao i neki originalan software (bolje da on uzme, nego da je siptarima ostalo), tako da taj kabal nije u opste problem! Koji ti monitor imas? Ja se dvoumim da li da uzmem taj 959NF ili neki polovni 21".

:D :D Auuu, ako **beni BNC kabl treba da se nabavlja iz Pristine iz "ratnih reparacija" onda nek' ide sve u .... ! Ja sam vise imao u planu nesto u stilu udjem u radnju i kazem nekoj seki molim vas jedan taj i taj... :D

Inace monitor je 19" Sony G420. Strasno dobro i strasno skupo...

Pošto vidim da si iz Budve (valjda) i ja sam i imam NF959 pa ako želiš da pogledaš kako on izgleda javi se.

Vidi stvarno, jesam iz Budve. Pa od prilike znam kakav je monitor ali ne bi bilo lose da ga pogledam.
Znamo li se mozda ja sam Krsto Saranovic?

700 i 900NF su imaju BNC prikljucke dok njihovi naslednici (757 i 959NF) nemaju. Tim potezom je novijim modelima znacajno smanjena cena. S'obzirom da veoma mali broj ljudi koristi BNC, pametan potez (bar po meni).

Nazad
Vrh Dno