Šta je novo?

957p Vs 957DF(X)???

• Začetnik teme Začetnik teme Mare
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mare

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2002
Poena
885
957p Vs 957DF(X)???

Trebao bih da se odlucim za jedan od ova dva monitora (jer u ERC-u trenutno samo njih ima na lageru), ni jedan nisam u skorije vreme video u akciji (mozda pre nekeg vremena i jesam ovaj 2. ali se vise ne secam 😀)

Karakteristike su im maltene identicne sem sto je jedan skoro ravan, a drugi nije.
Sta je bolje za rad sa textom (i internet), igre, filmovi, itd.

Razlika u ceni na mestu gde uzimam je oko 20e (mozda i 25). Nameravam da mi to bude primarni monitor naredne 2-3 god (mozda i vise ako se dobro pokaze 🙂 ).

P je daleko bolji od DFX-a, iako nije flat. Bolja geometrija, konvergencija, visokonaponska jedinica...uostalom, imas test na Benchu.

Nazalost (po zamzung) ja bih uzeo onaj primerak koji je STARIJE proizvodnje, verovatno je to P model.

Procitao sam test, ali tamo nema DFX-a, P ispada dobar izbor.

Kolika je razlika u zakrivljenosti cevi ova dva monitora. Kad sam pre nekog vremena probao jedan MB, secam se da nije bio skroz ravan (prednje staklo jeste) ali unutrasnja strana ne.

Ja imam 957MB i tačno je da je to šatro FLAT. Jedino što se ne primećuje mnogo.
ERC treba da dobije za dve nedelje verovatno 997mb i 997df, barem su meni tako rekli jer ja treba da menjam moj MB.
Ako nije frka probaj da se strpiš.

Ma bih ja... ali ko zna koliko ce kostati nov model, a nema neke razlike bar na papiru sem MB2...

Nazad
Vrh Dno