Šta je novo?

9550 ne valja!

Milak

Slavan
Učlanjen(a)
15.12.2004
Poena
304
Ne znam u cemu je problem,ali moj Asus 9550 ge ne radi kako treba!
U ati tool-u, na deaultu pokazuje mi FPS oko otprilike 30,a AVG 20(koji baj'd'vej ne znam ni sta znaci)!pustio sam ga kroz 3d mark 2001 i bodovi su mi pali za oko 3500 poena!!!ceo kompjuter inace radi bez problema.
Ne znam da li je tu nesto softverski sjeb@no,ili sta?
p.s.Inace cackao sam oko podesavanja quality i perfomance.sad mi je na quality(Koja je razlika u stvari?),pa da li je mozdado toga?
I ne verujem da ima veze,ali juce sam nakon dugog dvoumljenja instalirao xp sp2.

Milak je napisao(la):
p.s.Inace cackao sam oko podesavanja quality i perfomance.sad mi je na quality(Koja je razlika u stvari?),pa da li je mozdado toga?
Pa ima veze,vrati navedene vrijednosti na default i dobices normalne rezultate...

To ne bi smelo da bude tako, kod mene je u ATiTool-u oko 130fps average... Probaj da uninstaliras drajvere i stavi neke 4.11 ili 4.12 softmod, imas ih na www.techpowerup.com pa onda probaj (oni ti i skidaju zastitu protiv overkloka koja je stavljena na skoro sve novije 9250/9550/9600 kartice).

Milak je napisao(la):
Ne znam u cemu je problem,ali moj Asus 9550 ge ne radi kako treba!
U ati tool-u, na deaultu pokazuje mi FPS oko otprilike 30,a AVG 20(koji baj'd'vej ne znam ni sta znaci)!pustio sam ga kroz 3d mark 2001 i bodovi su mi pali za oko 3500 poena!!!ceo kompjuter inace radi bez problema.
Ne znam da li je tu nesto softverski sjeb@no,ili sta?
I ne verujem da ima veze,ali juce sam nakon dugog dvoumljenja instalirao xp sp2.

AVG(Average) ti oznacava prosecan broj frejmova.Sto se podesavanja tice,vrati ih na performanse i sve bi trebalo da bude ok.

Poslednja izmena:
Da,da vratio sam na performance.ok je sad!hvala momci
A inace da znam-u cemu je razlika sa tim podesavanjima.cemu sluzi jedno a cemu drugo?i da li je bolje ostaviti pointer na sredini izmedju quality i performance?

Ma covek je sigurno stavio vrijednosti na quality i zbog toga mu je framerate znacajno opao,ne mora da stavi ni na performance jer ce izgubiti na kvalitetu slike vec je najbolje da stavi na balanced

Bas to, sve iznad Balanced ukljucuje i AA/AF.

Pa sta sad, taman sam hteo da kupim tu graficku kad ono prc, ne valja.

Procitaj pazljivo, niko to nije napisao.
Jednostavno mu podesavanja nisu bila OK.
Kartica je totalni BestBuy! ;)

A jesam i ja postavio naslov?
to je malo da se privuku mase... :d

Vrh Dno