Šta je novo?

9500 pro his excalibur + amd 2400+!!!

DADE

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2003
Poena
649
Pre koji dan mi doneo brat excalibur 9500 pro iz Minhena...
MALO SMO KLOKOVALI PA DA SE VIDI STA SE DOBIJA, A IMA STA I DA SE VIDI RADEON RADI NA 365 CORE, A MEMORIJA 678!!!! (MEMORIJA VISE NECE JER JE 3.6ns AL I OVO JE DOSTA JER ZA ATI KAZU DA IDE DO 630). KORE MOZDA MOZE I VISE AL POSLE BOZICA CU PROBATI...
MASINA JE: ABIT KX7-333, FBS 180 X 11~1983 (1600+ AGOIA SA VODENIM HLADJENJEM).
3DMARK 2001= 14213 :)
pozdrav iz Subotice...hrkk

Sta da kazemo, osim bravo!!! :)

E to je ta karta sto je bola kod mene u masini na p4 sto je dala na defaultu 14188 a broz mi ne veruje.;)

DADE je napisao(la):
MALO SMO KLOKOVALI PA DA SE VIDI STA SE DOBIJA, A IMA STA I DA SE VIDI RADEON RADI NA 365 CORE, A MEMORIJA 678!!!! (MEMORIJA VISE NECE JER JE 3.6ns AL I OVO JE DOSTA JER ZA ATI KAZU DA IDE DO 630). KORE MOZDA MOZE I VISE AL POSLE BOZICA CU PROBATI...
Jos da smo je klokovali kod mene takocheers

Da kokos to je ta kartica... Sad smo stigli iz crkve pa sam malo umoran, pa cu ti bios potraziti sutra...
Kad ti stize C1 p4 da ponovo istestiramo kod tebe al na 3ghz i na cl 2?

DADE je napisao(la):
Da kokos to je ta kartica... Sad smo stigli iz crkve pa sam malo umoran, pa cu ti bios potraziti sutra...
Kad ti stize C1 p4 da ponovo istestiramo kod tebe al na 3ghz i na cl 2?
Obeco mi C1 Simpson stice:D inace pogledaj u sobi video karte postovo sam za taj radeon pa neveruju,a tamo u oglasima sad cu da napisem kupljena karta kupio jaboom

Neveruju?! Sta ce tek reci kad mi stigne nova dual chanel asusova ploca i novi 13mikronski procesor sto ide preko 2800+ sa vodenim!
ko neveruje nek me kontaktira na mejl pa moze da dodje da vidi uzivo kako radi (al posle bozica)...........

Dobro dade najjaci si, majke mi:)
Veeeerujem vam sa vam je samo sam video pa stranim forumima da su dobijali oko 12000 sa P4 3.06HY evo i slike...
Mislim svaka vama cast:)

poz:wave;

Mozda je to modovani 9500 :) Odlican rezultat.

DADE je napisao(la):

Drugi put nemoj da vices ovde po forumu. Pisi malim slovima. Rezultat nije los ali nije nista spektakularan za jednu karticu koju su nazvali "ubicom" Ti4200. :wave;

Re: Re: 9500 pro his excalibur + amd 2400+!!!

Aca je napisao(la):
Drugi put nemoj da vices ovde po forumu. Pisi malim slovima. Rezultat nije los ali nije nista spektakularan za jednu karticu koju su nazvali "ubicom" Ti4200. :wave;
Dobro Aco tek su se registrovali vidim da si osetio pretnju:D :p momci se mnogo razumeju (tvoj sistem nije problem zalemiti neku zicu modifikovati plocu i tako to) inace onako u poverenju mislim da ti polako prolaze dani onog Don:D :p :D

Re: Re: Re: 9500 pro his excalibur + amd 2400+!!!

Kokos je napisao(la):
... inace onako u poverenju mislim da ti polako prolaze dani onog Don:D :p :D
Ne znam koliko je pametno sto si ovo izrekao pred sirokim auditorijumom:)

Broz je napisao(la):
Dobro dade najjaci si, majke mi:)
Veeeerujem vam sa vam je samo sam video pa stranim forumima da su dobijali oko 12000 sa P4 3.06HY evo i slike...
Mislim svaka vama cast:)

poz:wave;

Moze biti da su dobijali 12000 ali samo na difoltu (pogledaj sta su dobili sa Ti4200).

Kolko je kostao taj 9500 PRO ???

Re: Re: Re: 9500 pro his excalibur + amd 2400+!!!

Kokos je napisao(la):
Dobro Aco tek su se registrovali vidim da si osetio pretnju:D :p momci se mnogo razumeju (tvoj sistem nije problem zalemiti neku zicu modifikovati plocu i tako to) inace onako u poverenju mislim da ti polako prolaze dani onog Don:D :p :D

Ma kakva pretnja, gresis silno. :d Ja sam covek penzioner :p ali uvek mogu da se aktiviram sa po nekim iznenadjenjem. Nemoj samo da mi se sekiras za moju titulu. :D :d :D

Re: Re: Re: Re: 9500 pro his excalibur + amd 2400+!!!

Aca je napisao(la):
Ma kakva pretnja, gresis silno. :d Ja sam covek penzioner :p ali uvek mogu da se aktiviram sa po nekim iznenadjenjem. Nemoj samo da mi se sekiras za moju titulu. :D :d :D
To da si penzioner moze se videti po obilnom koriscenju tih krezavih smajlija :d :d

Re: Re: Re: Re: Re: 9500 pro his excalibur + amd 2400+!!!

simpson H je napisao(la):
To da si penzioner moze se videti po obilnom koriscenju tih krezavih smajlija :d :d

Gle ko mi kaze, gde si kolega, kad cemo na Kalemegdan na partiju saha. :D :p :d

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 9500 pro his excalibur + amd 2400+!!

Aca je napisao(la):
Gle ko mi kaze, gde si kolega, kad cemo na Kalemegdan na partiju saha. :D :p :d
:d :d :d

E to bi cilj mog posta da se vas dva penzionera probudite ocemo opet ono protrljaj okice i pogledaj,bas sam se slatko ismejo:happy:

Kokos je napisao(la):
E to bi cilj mog posta da se vas dva penzionera probudite ocemo opet ono protrljaj okice i pogledaj,bas sam se slatko ismejo:happy:

Da umemo mi ponekad da budemo vickasti :beat: ali ne mozemo trenutno da se jurimo nikako sa rezultatima. Simpson je na 3.1GHz, a ja sam jos uvek na 2GHz-a, mnogo je to ipak velika razlika u brzini i on je naravno u velikoj prednosti. Ja mozda mogu da iscedim 14,4 - 14,5K u 3DMarku i tu je kraj sa ovim procesorom. Jedan 2400+ bi popravio situaciju ali je jos uvek visoka cena da bih ga platio samo za jurnjavu 3DMarka. ctp;

Koju konfiguraciju imas Aca?
na kojoj fbs ti radi cpu koji steping....
graficka?

DADE je napisao(la):
Koju konfiguraciju imas Aca?
na kojoj fbs ti radi cpu koji steping....
graficka?

Sve isto sto i ti, osim sto se procesor hladi vazduhom, a graficka je GF4 Ti4200.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 9500 pro his excalibur + amd 240

Vas dvojica penzionera, pravac kod zubara! ;)

Aca je napisao(la):
Sve isto sto i ti, osim sto se procesor hladi vazduhom, a graficka je GF4 Ti4200.
Pravo zbori AMDmaster Overclocker,vazduhom ga hladi.Ima tu raznih ideja ,propelera,vetrenjaca,mlaznih turbina.... :hump: :hump:
Samo nema novina,to je moja i Sinisina specijalnostO:)

Pravo zbori AMDmaster Overclocker,vazduhom ga hladi.Ima tu raznih ideja ,propelera,vetrenjaca,mlaznih turbina.... :hump: :hump:
Samo nema novina,to je moja i Sinisina specijalnostO:)

Znas kako kaze ona narodna "um caruje, snaga klade valja" :hump: :shock: ;) :D

Joj, pa ovo ce biti bas zanimljivo. BTW razbio sam 15400, ali nije mi tu screen da ga post-ujem!,)

Predlazem da se kod nas prvi put na netu uvede default 3dmark 1024@32 sa 2xAA i 2xAniso. i tako cemo mi sa nV kartama najbolje videti kakva su kesa iste:)

Broz je napisao(la):
Predlazem da se kod nas prvi put na netu uvede default 3dmark 1024@32 sa 2xAA i 2xAniso. i tako cemo mi sa nV kartama najbolje videti kakva su kesa iste:)
Au bre Broze ala si napaljen na Radeona.Nece proci tvoj predlog jer to bi bio jedinstven slucaj .Nigde se ne testira tako pa ces tesko dokazati kakva kesa je nV.Kupi vise tog R9700 pre ces se pokajati :beat: :beat:

Doooobro cika Bojane ne morate odmah djonom:beat:
Sad ce 3dmark2k3, cisto da potera onu gigahercnu memoriju na FX-u i Radeta 9900:D

POz POz

Yo yo yo, likovi . poooooz
We have a new member , it is a Woofer....
(D)

Nazad
Vrh Dno