Ma krupan je Zalman pa mu smeta taj sistem hladjenja na toj plochi...a za vodeno svaka cast.Ja sam ipak pristalica vazduha.Ipak ne vozim auto nego kompFanovi koji su na toj ploci sluze za hladjenje cipseta i naponske jedinice.Tako da mi nije jasno o cemu pricas brate moj,elem na mojoj ploci je mnogo bolje(vodeno) hladjenje u poredjenju sa tim zalmanom 7700cu.
DARK SIDE je napisao(la):Inache 920 se bolje klokuje od 930-ice.Pitaj Audiofreak-a![]()
Pa i krajnje je vreme za npr.asus p5wd2-e i neki thermaltaker cooler(onaj soliterBolje, bolje... (dok ja ne nabavim bolju plocu i cooler)
Ma moze da se uglavi,vec pola sata trazim dimenzije tog zalmana,i na kraju kad sam dosao do podataka,merenjem lenjirom ostaje mi po 1cm sa svake strane,(a merio sam ugao,visinu,razmak)sto govori da se bez problema moze da uglavi.uzgled ide 920-ica i do 4.6GHZ,za svaki dan krajnje respektivnih 3.72GHZ(sa naponom od 1.3V,sam na toj frekvenciji provrteo S&M,12h primea,nekolo desetina sati igranja,ali ne od jednom),a sto se tice memorije moja radi na667MHz,za razliku od neih koji imaju,memoriju od 10000000MHz,sala :dDARK SIDE je napisao(la):Ma krupan je Zalman pa mu smeta taj sistem hladjenja na toj plochi...a za vodeno svaka cast.Ja sam ipak pristalica vazduha.Ipak ne vozim auto nego komp.Shalim se naravno....a imash garant i Presler 920 koji na kome si ostvario maksimum 4400mhz.Jel tako?
![]()
Zanima me samo do koliko moze 920 ica bez dizanja napona.Kod mene je bash odlepio do 3800mzh(malo undervoltuje do 3700 i kusur po nekad-asus).A uspeo sam da nateram Kingston hyperx pc 7200 na 4.4.4.11(fabricki su 5.5.5.15).Radi na 900mhz.Mozda je plocha a mozda su ram moduli takvi i primerak cpu.Nije ni bitno,vazno je da sljaka dobro bez naduvavanja elektrolita na plochi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari