nikone
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.08.2007
- Poena
- 330
Moja oprema
- Laptop
- Razer Blade 15 Advanced
- Pristup internetu
- Optički internet
Pozdrav svima, naime imam "problem" oko odabira telefona.
Opasno se dvoumim oko Lumie 925 i G2, mada mi i 1020 deluje zanimljivo ali ipak za nijansu su mi zanimljivija prva dva modela.
Naime, skoro sam postavio oglas gde kupujem 2 G2, jednu za mene, jednu za druga.
Situacija se od tada promenila tako sto je drug uzeo 925 a ja i dalje ostao da vecam sta da uzmem.
Treba mi mala pomoc, da konacno prelomim sta da uzmem tj. sta je isplativije da se tako izrazim.
Sumirano, u mojoj glavi stvari izgledaju ovako:
+za Lumiu
Nelagovanje OS-a, milina jedna kako sve lepo klizi
Kvalitet izrade
Kamera
-za Lumiu
Manja mogucnost customizacije u odnosu na android
Ekran je ok, ali u odnosu na G2 losiji
Po malo je zdepast za drzanje, meni barem
Baterija
+za G2
Ekran
Kamera
Mogucnost flesovanja milion custom romova i podesavanja sih mogucih sitnica
Baterija
-za G2
Polozaj tastera, kvalitet izrade
Generalno Android me je blago smorio, ne znam da li ce se to promeniti kupovinom G2,
ne zelim nikakvo stucanje, restartovanje, bagovanje ili lag na telefonu, pa se brinem da li G2 moze sve to.
Sto se tice Lumie 1020 nju bi uzeo prvenstveno zbog kamere, ostatak stvari je tu negde u rangu sa 925, kvalitet izrade mi je takodje ok, jedino sto mi smeta po malo su gabariti telefona ali i na to se da navici.
Opasno se dvoumim oko Lumie 925 i G2, mada mi i 1020 deluje zanimljivo ali ipak za nijansu su mi zanimljivija prva dva modela.
Naime, skoro sam postavio oglas gde kupujem 2 G2, jednu za mene, jednu za druga.
Situacija se od tada promenila tako sto je drug uzeo 925 a ja i dalje ostao da vecam sta da uzmem.
Treba mi mala pomoc, da konacno prelomim sta da uzmem tj. sta je isplativije da se tako izrazim.
Sumirano, u mojoj glavi stvari izgledaju ovako:
+za Lumiu
Nelagovanje OS-a, milina jedna kako sve lepo klizi
Kvalitet izrade
Kamera
-za Lumiu
Manja mogucnost customizacije u odnosu na android
Ekran je ok, ali u odnosu na G2 losiji
Po malo je zdepast za drzanje, meni barem
Baterija
+za G2
Ekran
Kamera
Mogucnost flesovanja milion custom romova i podesavanja sih mogucih sitnica
Baterija
-za G2
Polozaj tastera, kvalitet izrade
Generalno Android me je blago smorio, ne znam da li ce se to promeniti kupovinom G2,
ne zelim nikakvo stucanje, restartovanje, bagovanje ili lag na telefonu, pa se brinem da li G2 moze sve to.
Sto se tice Lumie 1020 nju bi uzeo prvenstveno zbog kamere, ostatak stvari je tu negde u rangu sa 925, kvalitet izrade mi je takodje ok, jedino sto mi smeta po malo su gabariti telefona ali i na to se da navici.