Šta je novo?

9000Pro i Dolphin Demo

Ma to je samo Dolphine demo ne ocajavaj ne radi ni kod mene na mom r9000.

Nego interesuje me da li igra mora da podrzava trueform da bi ga koristila ili postoje neki patch-evi za razne igre sa kojima se onda iskoriscava ova tehnologija? :)

Mislim da samo treba da se aktivira u Atijevom control panelu i onda bilo koju igru da startujes bice primenjen trueform. Mada, mislim da sam na forumu citao da r9000 i r9000 pro nemogu to da odrade sa trenutnom verzijom drajvera, i da bi to trebalo u "blizoj" buducnosti da profunkcionise.

nece moci nikada da se pogleda taj demo.
zasto? eee...

Radi ako instaliraš Catalyst 2.5 za built by Ati!

bandzo je napisao(la):
Radi ako instaliraš Catalyst 2.5 za built by Ati!

hihi da,tada pogotovo radi:hump:

Jel problem samo u dolphin demo-u ili r9000 ima problem sa trueform-om uopste???

:beat: Ako imaš korektno instaliran DirectX8.1 i 256Mb RAM-a,možeš da uživaš u prelepom demo-u!
TRFORM radi savršeno!!!

bansek je napisao(la):
Sad mi nista nije jasno.....
Imam inst.DirectX8.2 (imao sam i 8.1 i 8.1a), build by Ati Catalyst 2.5, 256Mb DDR-a (imam i 512Mb, ali u fioci, mrzi me da ih ubacim:hump: )

Posalji meni, mene ne mrzi!(D) ,)

Cat 3.0 je resenje!!!
Ukjlucite truform u d3d i opengl podesavanjima na aplication preference
restartujte win i to je to!:)
Meni je proradilo :) :) :)

Meni sljaka sa directX8.1b. (D) :shock: :shock:

Ma nije ni meni proradilo iz prve, pa sam onako vise iz navike resetovao win,a kad ja tamo, a ono medjutim...

Inace cudne stvari su mi se desavale sa ati driverima(raznim) i winXP restartom!
Instaliram driverer ,control panel,restartujem komp, prorade demoi,proradi splinter cell, cool, ugasim makinu.
Kasnije uklucim racunar potreram demoe kad gle cuda ne rade!?
I sve to zbog nekompatibilnosti cat 2.5 sa starijim control panelom:rocket:
Ali jos mi nije jasno kako je sve posle instalacije i par restarta radilo, a nakon ukljucivanja kompa ne!?

Vrh Dno