Šta je novo?

8BitBoy (Besplatna Steam Igra)

IgorDotNinja

Poštovan
Učlanjen(a)
20.09.2015
Poena
54
Ova igra se na steamu placa, ali moze da se uzme besplatno (Trenutno) na pc gamer sajtu

http://www.pcgamer.com/have-a-free-steam-key-for-retro-platformer-8-bit-boy/

ukucas email, lajkujes stranice, follow na twitteru, join grupu na steamu, kliknes dugme i to je to, pokaze se cd key

Aktiviras key na steamu imas igru...

---------

Zasto da uzmes igru kad je sra*nje? :D to su me prosli put pitali

Pa zbog levelovanja, svaka igra ti daje +1 Games na profilu, bedz za game collector se leveluje. Neke igre daju steam kartice, one koje ne daju mozda ce da dodaju developeri da pocnu da daju. Toliko. :)

Ova igra se na steamu placa, ali moze da se uzme besplatno (Trenutno) na pc gamer sajtu

http://www.pcgamer.com/have-a-free-steam-key-for-retro-platformer-8-bit-boy/

ukucas email, lajkujes stranice, follow na twitteru, join grupu na steamu, kliknes dugme i to je to, pokaze se cd key

Aktiviras key na steamu imas igru...

---------

Zasto da uzmes igru kad je sra*nje? :D to su me prosli put pitali

Pa zbog levelovanja, svaka igra ti daje +1 Games na profilu, bedz za game collector se leveluje. Neke igre daju steam kartice, one koje ne daju mozda ce da dodaju developeri da pocnu da daju. Toliko. :)

Nemoj da ubuduce otvaras nove teme za takve(kako ih i sam nazivas) ****** igre, vec pisi o njima u ovo temi.

sorry, nisu ni akcije, ni ponude, ni snizenja, vec promocije za reklamiranje sajta pc gamer, pa daju igru, kao giveaway. necu ni da pisem vise o njima. neke traju po dan-2 pa u toj temi nece da ih vide.

sorry, nisu ni akcije, ni ponude, ni snizenja, vec promocije za reklamiranje sajta pc gamer, pa daju igru, kao giveaway. necu ni da pisem vise o njima. neke traju po dan-2 pa u toj temi nece da ih vide.

Oni ljudi koje zanimaju te akcije po jedan dan znaju koje sajtove da prate za tako nesto, oni koje ne zanima ce ponekad da pogeldaju temu sa akcijama. Ponovo ti kazem, nemoj da pravis ove tebe ako nemas nista da kazes o igrama.

rekao sam da je ok, necu vise. nisam video onu temu lepo, mislio sam da ne spada tamo.

jos samo da mi zapretis da ces da me banujes i onda je sve do kraja kul. razumem da si stari clan, i postujem to, ali takodje mislim da ne treba da budes backseat moderator. ne raspravljam se, samo kazem :D

rekao sam da je ok, necu vise. nisam video onu temu lepo, mislio sam da ne spada tamo.

jos samo da mi zapretis da ces da me banujes i onda je sve do kraja kul. razumem da si stari clan, i postujem to, ali takodje mislim da ne treba da budes backseat moderator. ne raspravljam se, samo kazem :D

Ma nisam backseat moderator, izvini verovatno sam bio nesto nervozan. Podrzavam tvoju inicijativu da otvaras teme za ove besplatne igrice, ali te molim da ne radis to za igre koje mislis da ne valjaju. Ako nadjes neku besplatnu igru i probas je i svidi ti se onda bi bas bilo kul da otvoris temu i da je podelis sa svima.

@IgorDotNinja Ma opusteno, ubuduce mozes samo u onoj temi akcijske ponude igara, da pustis informaciju o igri i sajtu na kojem je besplatna. ;)

Nazad
Vrh Dno