Šta je novo?

8900-

Ivan176_83

Slavan
Učlanjen(a)
02.11.2005
Poena
319
Imam UPS mustek 1400 usb , koji radi savrseno. Imam win xp,procesor amd athlon 64 3200+, graficku msi 6800gt ,plocu msi k8n sli platinum.Ali kada sam instalirao njegov softver win power nastaje nevidjen problem. Kada god upalim neku igru , komande su van moje kontrole. igrica sama seta kroz meni, ide na start, exit ,skace, ide napred kao da je zaglavljeno dugme na tastaturi ili kao da ga ja pritiskam stalno. Ono sto sam ja moga da zakljucim je to da ovi problemi nestaju kada iskljucim softver upsa tj. Winpower iz startapa!!! Skidao sam i nove verzije softvera 2.0 ali nevredi. Da li neko moze da mi resi ovaj problem ali da ne moram da iskljucujem softver za kontrolu upsa jer mi on svakako treba!!! Unapred hvala!!!

Nije tako retko da Windows prepozna USB konekciju do UPS-a, pogotovo MUSTEK i slicne, kao game kontroler, tj. joypad. Idi na Control panel>game controllers pa vidi ima li kakvog joypada, ako ima u tome je problem. Probaj da izbrises taj kontroler pa vidi kako ide, ne bi trebalo da se sam ponovo instalira.

Vrh Dno