Šta je novo?

8800gts kabal

bgboysr

Slavan
Učlanjen(a)
27.09.2007
Poena
301
Da li trebam da nakacim struju na oba ova dzeka za dodatno napajanje ili samo u jedan???
Trenutno mi je napajanje prikljuceno samo za jedan ovaj konektor a drugi mi stoji prazan i radi.
Sta da radim sa drugim????

Prilozi

• kablic.webp
    kablic.webp
    5.5 KB · Pregleda: 56
pa da ga prikljucish na napajanje :d

Vec nedelju dana sam koristio komp i igrao igre bez ukljucivanja ovog drugog konektora u napajanje i nisam primetio da nesto ne radi. Ne znam da mozda ne izgori graficka ako nakacim oba posto do sada i jedan je vrsio posao. !!!!
Ajde vlasnici 8800gts !! Pomozite mi. Da li ste i vi ukljucili oba kraja u napajanje ???

LOL...Zato i ima 2 molexa da bi se oba prikljucila na napajanje...mada iz licnog iskustva znam da sam jedno vreme terao 7950GT prikljucenu na samo 1 molex i da je radila bez problema. Dakle, slobodno prikaci i drugi kraj na molex.

Zavisi od napajanja, kolko napona gura kroz jedan molex, znaci ako primetis anomalije prikacis i drugi i to je to.

Dal je moguce da postoje ovako retardirani ljudi(klinci)?
Izgleda da jeste.....

Pa tako ti je kada se chovek uchlani na neki forum samo da bi trazhio pomoc....prosto mi dodje da :bottle: do granica.....

Dal je moguce da postoje ovako retardirani ljudi(klinci)?
Izgleda da jeste.....

Nema potrebe da ga vredjas, ili mu pomozi ili ne pisi nista.

@tema
Kao sto neko rece, zavisi i od napajanja, mada slobodno mozes ukljuciti i drugi, iako ti radi i sa jednim, nece pregoreti...

Pa ja zaista ne vidim razlog za vredjanje. Lik nije upucen pa sta? Ovakvi forumi i postoje da bi se razbijale ovakve nedoumice. I kao sto je vec napomenuto, neke kartice ok rade sa samo jednim molex-om dok druge jednostavno brljave dok im se ne ubode i drugi.

pa sto ako sve radi ok nema potrebe 7900gs def 600/1600 radila bez dodatnog prikljucka na tim klokovima nisu bili oboreni na neku manju vrednost

Pa cisto iz predostroznosti. Nikad se ne zna.

Oho napaljeni sefovi lakse malo, tako su i mene docekali pre dve godine na ovom forumu, decko je neupucen sto kaze Klothius i sta sad, nisu svi gurui na ovom sajtu.

@bgboysr
Ako ti radi kako treba ne diraj nista.

Nazad
Vrh Dno