Šta je novo?

8800GTS 512 i smesno mali 3dmark06

face

Čuven
Učlanjen(a)
06.05.2002
Poena
650
Masina je iz potpisa, OS je XP SP2. Stari GTS 640 je crko,ali je bio u garanciji pa sam dobio GTS 512. Kad sam ga ubacio deinstalirao sam stare forceware (bili su bas matori), skinuo najnovije i sve proslo ok.
Problem je sto kad sam pokrenuo cod4, sece, ubija. Da proverim kroz 3dmark06, kad ono rezultat 4000 i to sam proverio par puta.
Dakle nemam pojma vise sta bi moglo da bude sem da probam da reinstaliram OS, ali sam hteo da proverim pre toga, da li neko ima ideju sta je u pitanju? Meni jedino sto pada na pamet je, ili da je do OS-a ili je sama kartica neispravna?

Si ubacio 6pin adapter u graficku:

Probaj drivere koji su izasli pre tih novih, pa javi ima li kakvih promena.

A jesi li klokovao mozda kartu pa throtluje, ja sam imao slicne simptome kada preteram sa OC-om....

jesi proverio pcie magistralu ?

1. imao sam samo neki prastari drajveri koji nije podrzavao ovu graficku, sad cu da probam da nadjem neki drugi pa da probam.

2. nije klokovana grafika

3. ne razumem, kako da proverim pcie magistralu?

nasao i probao 169.28 - malo gore, sad imam 3800 u 3dmark06.
Meni ovo deluje kao da je do graficke, jel idalje ima ona fora da se sama prebaci u 2d rezim?
Inace u pitanju je Gainward 8800GTS 512Mb.

Da te utesim moja pravi 13000 06-ice drajveri su 178.13

Jako si ga utesio...

Nesto ovde jako smrdi... Pokreni 3DMark i Riva Tuner monitor u pozadini i pazi na clockove i temperaturu, moguce je da kartica trotluje.

Nosi kod komsije pa probaj ili reinstaliraj vindovs, nemas bolji nacin da ustanovis radi li ispravno! :wave:

prvo reinstal vindozea pa menjajj karticu.

Probaj da je ubacis u neki drugi komp kod nekog drugara pa vidi sta kaze

Idkljuci iz sve one zaje****ije koje sluze za ustedu energije pa probaj. Meni se desavalo da dobijam duplo manje markova od realnog, kasnije sam ukapirao da je do Gigabyteovog Energy Savera. Kad sam ga iskljucio dobio sam vise nego duplo veci score.

Nazad
Vrh Dno