Šta je novo?

8600GTS & Mirror's Edge O_o

M

Maki-san

Guest
E ovako, ja bih unapred da se izvinim moderatorima ako sam omašio deo foruma za ovo, ali nisam našao neku sličnu temu gde bih mogao da kukam....

Elem, ja imam problema (trenutno) sa Mirror's Edge-om... Elem, teksture izgledaju (ili bolje reći, NE izgledaju) jako mutno i kao da su došle iz početka 3D ere... A sve je postavljeno na Max podešavanja (osim AA), rezolucija je 1680x1050... Kao i one crne trake gore i dole, kao kod filmova...kod druga sa ATi-ijem toga nema, a i teksture izgledaju kako je Bog propisao...iako nema GPU fiziku :p
Igra je up-2-date patchovana na v1.01, imam instalirane poslednje drajvere v181.22, OS je Vista "Biznis" sa SP1 i takođe je up-2-date, Kao što piše gore, grafička je 8600 GTS. Isti problem sam imao i sa F.E.A.R.-om i još gomilom igara :-/

Pa, ako neko ima neku konstruktivnu ideju...a da nije "idi kupi XYZ grafičku". Igram se jednom nedeljno, tako da mi je ova moja savršena.

Unapred zahvalan ^^

Prilozi

• me 1.jpg
    me 1.jpg
    139.7 KB · Pregleda: 141
Poslednja izmena od urednika:
Ne znam sta si ocekivao za sva max podesavanja sa 8600gts ? ...

Kako šta šam očekivao?!?! Pa da teksture izgledaju normalno, zato sam i stavio sve na max.
Teksture izgledaju dobro kada se udaljim, ali kada se približim....
kod druga na Radeonu 3650 (i to Mobility) sve izgleda kako treba, a te dve kartice su skoro identične po performansama...
UT3 na primer izgleda odlično...

Hm, na koju foru "guest" ...:)

On topic- daj jos neki shot...cudno izgleda, njena ruka je OK, a ostatak deluje lose.Daj opisi ostatak masine.
Mada, odmah da napomenem, sve na Max, na toj karti, u toj rezoluciji je tesko ostvarivo za ovu kartu, pa i za taj mobility (a ne verujem da na laptopu fura toliku rezoluciju).
Smanji rezoluciju igre, pa probaj onda.

Crne trake su inace normalan "feature" igre...

Nemam pojma što tu stoji "guest"...

Ostatak je C2D E4400@3GHz,P35 ploča, 2 Gb 1066 DDR2, 3xWD 160Gb SATA 2....

Probao sam i na 720p i 1440x900 rezoluciji, ali ne vidim nikakvu razliku..nisam primetio neka usporenja u odnosu na manje rezolucije.

Prilozi

• Me 3.jpg
    Me 3.jpg
    253.3 KB · Pregleda: 44
  • ME 4.jpg
    ME 4.jpg
    205.2 KB · Pregleda: 45
  • ME 5.jpg
    ME 5.jpg
    200.4 KB · Pregleda: 48
  • ME 6.jpg
    ME 6.jpg
    125.1 KB · Pregleda: 114
  • ME 7.jpg
    ME 7.jpg
    126 KB · Pregleda: 98
Ne znam...meni ovo deluje u redu. Normalno je da ako "zabijes nos" u teksturu ona izgleda onako...mutnjikavo.Tako je u velikoj vecini igara.

Evo ti par shotova od mene...

MirrorsEdge-2009-02-05-18-45-54-29.jpgMirrorsEdge-2009-02-05-18-46-02-05.jpg

Aha..onda ok. U svakom slučaju hvala na trudu ^_^

Nazad
Vrh Dno