Šta je novo?

8600gt ili ne? (90e)

LoverBoy

Čuven
Učlanjen(a)
19.08.2003
Poena
620
Pozdrav,
Posto Palit Sonic+ vise nema da se nadje interesuje me koja je najbolja 8600 za 90e?

Uopste u toj klasi do 90e koja je naj kartica za igrice ili treba sacekati da padnu cene (ako padnu u skorijoj buducnosti).:trust:

Thnx

Gainward 8600GT GLH!

To nije ta karta,CooLa je mislio na ovu Gainward GS GLH
Ja sam imao tu kartu i juce je prodao,e sad karta se negreje uopste!Tako da nema da brines,postoji sao jedan mali problem sa tom kartom a to je da kuleri umeju da zezaju...mada eto meni se posrecilo pa fala bogu sve je bilo ok!Uzimaj ako imas pare neces se pokajati.

Ima je i za 100e. Milsoft computers!

Znas sta ja sam svestan da za malo vise para ima ovo a za jos malo vise ono pa apetiti rastu i....:d To mi se desava kod kupovine svakog harvera :D zato sam odredio budzet za grafu koju necu prelaziti jer za one igrice koje igram nije mi potrebno nista skuplje.
Osim toga kupovina polovnog hardvera bi mi bila zadnja opcija..
Hvala na savetu znam da ce 9600gt i 3850 ubrzo pojeftiniti ali ja nemogu da cekam i za ovaj trenutak najbolja opcija je 8600gt.

Znas sta ja sam svestan da za malo vise para ima ovo a za jos malo vise ono pa apetiti rastu i....:d To mi se desava kod kupovine svakog harvera :D zato sam odredio budzet za grafu koju necu prelaziti jer za one igrice koje igram nije mi potrebno nista skuplje.
Osim toga kupovina polovnog hardvera bi mi bila zadnja opcija..
Hvala na savetu znam da ce 9600gt i 3850 ubrzo pojeftiniti ali ja nemogu da cekam i za ovaj trenutak najbolja opcija je 8600gt.

Polovno, staro 2 meseca, sa 10 meseci garancije, racunom... ne vidim nista lose u tome. taman je covek probao pa znas da valja. Ima i novih za 130-135eura. Vrede svake pare. Za 100eura kupices dosta sporiju kartu, a sto je najgore od svega parktcno nedovoljnu za neke nove igre, bez obzira na podesavanja.

Poslednja izmena:
Polovno, staro 2 meseca, sa 10 meseci garancije, racunom... ne vidim nista lose u tome. taman je covek probao pa znas da valja. Ima i novih za 130-135eura. Vrede svake pare. Za 100eura kupices dosta sporiju kartu, a sto je najgore od svega parktcno nedovoljnu za neke nove igre, bez obzira na podesavanja.

Mislim da sam bio jasan predhodnim postom al ajde da ponovim: Budzet sam odredio max 90 evra samo iz razloga sto ne igram mnogo zahtevne igre i sto tih dodatnih 40-50e mogu pametnije iskoristiti a isto tako ako krenem u razmisljanje zavrsicu na nekoj grafickoj od 250 evra. Znaci nisam u fazonu da brojim FPS, da se duvam u drustvu i sl..treba mi naj grafika za te pare i to je to..razlika izmedju 135e i 85e je recimo hard disk od 320gb (ili dobro vece u kafani:D) i nije nikako zanemarljiva...
Ionako ce i jedna i druga i treca kartica za god godinuipo biti staro gvozdje stim sto ja nisam dao vise novca za nesto sto mi netreba.

Necu dati 100e za 8600GT vec 85.
Da kartica je jaca jedino sto je DX9 i sto mi treba jos jedno napajanje :D

Videh polovan 1950XTX za 90e. Koliko se sećam jako dobra karta. Verovatno bolji izbor od bilo koje 2600XT/8600GT/GTS karte. Da su veće opterećenje za napajanje, jesu sigurno.
Pa sad karta je bruka a dali je bolja od 8600gt/gts pitanje je jer su se ove dve pokazale bolje u novijim igrama!

Pa sad karta je bruka a dali je bolja od 8600gt/gts pitanje je jer su se ove dve pokazale bolje u novijim igrama!

how yes no, sto b' se reklo!
pokreni krizu, ili nesto na UT3 engine-u.... razlika bude i po 20%+ za 1950XTX / XT - ipak su 8600GT/GTS vlasnici 128-bitne magistrale... dzaba sva prica dalje i o optimizacijama i novoj tehnologiji... prethodnici imaju 256bita i kostali su u startu 3x.
a sto se tice igranja DX10 naslova na necemu sa ubogih 128 bita... zaboravi.

Poslednja izmena:
Sad ste me bacili u enigmu :d Taman sam cvrsto resio da ne menjam budzet od 90e kad vi ovako :D
OMG bankrotiracu :d:smash::-devil-::wall::wall::wall:

tako ti je to nazalost, za novije naslove bez nekog 3850 ili 9600Gt nemas sta da trazis, stare igre rade vise nego dobro na 8600GT oce i novije ali ne mozes da imas neku rezoluciju a cesto ni high podesavanja...sa 9600GT recimo situacija je dosta drugacija...

Ako je bitn finansijska strana onda je ATI 3650 najbolja kupovina (za novo). Tesko da moze bolje za 60tak e. Po testovima se pokazala tu negde ko 8600GT, a jeftinija od 30-40%. Ja sam uzeo Asusa ATI 3650 bas upravo iz razloga sto se ponekad (retko) igram. Odustao sam od kupovine polovne 7600GT, a i nove 8600GT i 9600GT.
poz

Poslednja izmena:
!

Videh polovan 1950XTX za 90e. Koliko se sećam jako dobra karta. Verovatno bolji izbor od bilo koje 2600XT/8600GT/GTS karte. Da su veće opterećenje za napajanje, jesu sigurno.

Karta je brooka (1950XTX) :banana:
za tu lovu nema bolje ;)

Nazad
Vrh Dno