Šta je novo?

80mm fan 15mm thick

• Začetnik teme Začetnik teme Vocko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vocko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
679
Da li ima negde kod nas ili cu morati da jurim neke kombinacije spolja ?

Jako tesko ces naci... ja sam trazio i jedino sto su mi ponudili je bio Sunon za nekih 12eur 🙁 Eventualno onaj Zalman 92mm sto ide na HP... doduse uspeo sam da nadjem 60mm 10mm i 15mm za nekih 4 eur,... treba da mi stignu ovih dana...

Hi drustvo, da ne postavljam novi thread - trebaju mi osmice, bilo kakve, za kuciste, i nesto sitnije da zbudzim za hladjenje hd-ova.
U radio klubu na krstu (bgd) imaju svakakve sunone, al` mi to nije zgodno posto nemaju konektore, pa bih morao da lemim.

Dakle, ko&gde u Beogradu prodaje ventilatore za racunare, sa konektorima pa da ih samo utaknem u plocu ili napajanje?

Poslednja izmena:
Trebalo bi da ih ima kod bilo koje iole ozbiljnije firme koja se bavi "valjanjem"🙂 kompjuterske opreme.

Imas u bilo kojoj komp prodavnici npr Pyramid na sajmu, trebalo bi da ima i Extreme na platou, u onoj prodavnici u tc-u u koji se izlazi iz nusiceve...

DS9 je napisao(la):
Hi drustvo, da ne postavljam novi thread - trebaju mi osmice, bilo kakve, za kuciste, i nesto sitnije da zbudzim za hladjenje hd-ova.
U radio klubu na krstu (bgd) imaju svakakve sunone, al` mi to nije zgodno posto nemaju konektore, pa bih morao da lemim.

Dakle, ko&gde u Beogradu prodaje ventilatore za racunare, sa konektorima pa da ih samo utaknem u plocu ili napajanje?

Imas kod "Zuce" u PC Centru (tj. ne u servisu 😛 , vec u centrali preko
auto-puta) CoolerMasterove osmice i sleve (xxx82xx) i ball (xxx83xx).

Oko 140 i 160 din respektivno (+pp valjda ?).

U pakovanju imas i "sarafe" i adapter za molex (a oni sami su 3 pin).

Znaaatno tisi od sunona, a verovatno kvalitetniji nego kojekakvi KKC, SCS...

Vocko , taj 15mm thick imas na nekim Speeze P4 coolerima.
Imacu ja 1 uskoro.

Da ima na speezu, ali je to 70mm

Hvala svima, ultra ste mi pomogli, spec. dagger - pccentar mi je u kraju, strava.

10X

DS9 je napisao(la):
Nema šta da se lemi, uz ventilator kupis i konektor sa buksnama i samo gurneš žicu u buksnu, stisneš klještima i ubaciš u konektor. 2 minuta posla.

ja sam danas uzeo u balkanskoj za 180 din. 80mm nije los kuler...ne dere se uopste..tih je do jaja...kachi se na napajanje koje inace koristis za hdd cd itd...ali na specifichan nachin..(kao lopov) tako da ti uopste ne zauzima ni jedan kraj kabla...sad ne znam kako da objasnim sem ...paralelno se veze 🙂 super je za te pare...jedino me nerira sto nema nikakvih shrafova...za kachenje na kuciste..i to mora da se odradi home made.

DS9 je napisao(la):
Hvala svima, ultra ste mi pomogli, spec. dagger - pccentar mi je u kraju, strava.

10X

E do moj*ga... proverio sam.

Nemoj da se dzaba smaras, imaju ih, al' samo na "lageru" 😡

K'o i svi ostali "paprikari", na lageru imaju sve sto su IKADA
nabavljali...(da ne bude zabune, lager lista je sa danasnjim
datumom).

Trebalo bi da ih (CM 80mm ball i sleve) ima u Desku, ali prvo
proveri telefonom i spremi se da odresis jedno 50% vise para.

Il' lopine il' paprikari... Srbija !

Sorry na "laznoj" dojavi.

Nazad
Vrh Dno