Šta je novo?

8-Pin PCI-E kabal (modularno napajanje) Hitno Potreban

PCBeast

OC Guru
Učlanjen(a)
30.11.2006
Poena
585
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ljudi gde mogu da nabavim 8-pinski kabal za modularno napajanje?Znaci pasuje od napajanja thermaltake,Cooler Master.Hitno mi je potrebno,sklapam neku konfiguraciju i zafalio mi je kabal za graficku kartu.
Molim ljude dobre volje da mi izadju u susret.

Kabal izgleda ovako :

Poslednja izmena:
re:

Mislim da bez problema mozes da upotrebis 6-pin kabl,posto su na 8-pinskom,poslednja dva kratko spojena.
Imam to na grafickoj ATI 2900XT i nisam imao "overdrive" opciju u Catalystu,dok nisam prespojio ta dva pina koja ostaju prazna kad se ubodu dva 6-pin utikaca.Bez ta dva je graficka isto radila,bez problema.
Mislim da se jasno i vidi, na levoj slici koju si prilozio.
Naravno,bolje je malo vise se raspitati,za svaki slucaj. Jesi li probao sa dva 6-pinska da dovedes na grafu?

Ja i ne trazim u Loznici vec u Beogradu,okolini,sve jedno,ko god je voljan da mi pomogne.

Uglavnom ni jedan 8-pin CPU ne moze da ide u PCI-E jer po pinovima nisu kompatibilni.Kuciste za pinove ima drugi kalup.

^e druze, ponovo bedak... i ja se drndam trazeci extender za 8pin CPU kabl... ne videh ni ovo sto ti trazis

Gde si Mirko legendo.Nismo se culi 100 god.E da znas druze.Znaci poludeo sam vise.Na kraju cu da kupim ceo komplet kablova iz Nemacke da narucim i kraj.Ovo je patnja da nema dalje.Ili stvarno niko ne zna ili i onaj ko zna ili ima nece da pomogne ili mu treba.Nema sta drugo da bude.:wall::bottle:

ajd naruci i meni jedan 8pin extender za CPU placam pivom :)

Nazad
Vrh Dno