Šta je novo?

7900gs Overclocks Like Mad!!!

• Začetnik teme Začetnik teme bojsa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bojsa

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
09.12.2005
Poena
695
Moja oprema  
Monitor
LG 27UD68-P
Laptop
Lenovo Legion 5 Pro
Tablet
Xiaomi Pad 5
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB
Pametni uređaji
Suunto 9 Baro Titanium, Xiaomi AirPurifier 4 Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Poslednja izmena:
:banana: Nemam reci!:shock: Svaka cast Gainward-u!:happy: :happy:
Btw. nisam znao da je ovako mala razlika u brzini izmedju 7900GS i GT modela na default frekvencijama. Bas me zanima kako ce ATI da odgovori na ovo.

Ljudi pa nemojte 100 tema da otvarate za jednu te istu stvar svaku put 😡

@ peja

X1900GT

@Proday

Ovo je vise vezano za OC doticnog....
mojne se nerviras....:smoke:

Samo da uvezu to cudo i onda :banana:. Jos i ako cene budu kao sto su bile dosad za Gainward :,,:

Ma ne nerviram se covece vec kad stavim new posts dobijem 10 tema sa manje vise istim sadrzajem, a sto je najgore samo jedan covek je kupio karticu (7900gs) i ni on vec neko vreme nikako da napise neke opsirnije utiske 😉

Taj covek nema puno vremena za igranje ovih dana,sorry🙂 Danas sam samo stigao da probam 3dmark 05 i daje mi neki smesan rezultat,manje od 7000!Sa najnovijim drajverima 91.74.Ne znam koji mu je djavo!

Manje od 7000 je smesno? E kad bi moja grafa imala takav smisao za humor 😀...
Zezam se, mora to vise...

Da, to je definitivno premalo...

Znam da mora vise ,zato se i cudim...igrao sam malo X3 ,1280x1024 aa i af sve na max i fps je bio u proseku oko 50-60,slicno i u Oblivionu u 1024x768 i onda hladan tush-3dmark05...ne znam,mozda zato sto 91.74 drajveri formalo ne prepoznaju 7900gs -pise samo geforce,"ne vidi" koji je model.

Ima li nekih njava kada ce doci GW 7900gs kod nas i za koje pare.

Izgleda se vecina 7900 GS overklokuje ko LOODa !
;-)
XFX iz testa ...

Jedino sto je definitivno bolji Gainward je to sto ga ima na nasem trzistu i ja bi ga vrlo rado pazario ...
🙂

Nazad
Vrh Dno