floydian je napisao(la):stim sto bi na 6100 morala da se menja tastatura posto su se brojevi izbrisali ( !? bas cudno za phone te klase )
byMaX je napisao(la):ps. se t68i je vidljivo losijeg kvaliteta (plastika i sve) cak i od 7210... To bi i oni koji se kunu u SE morali da priznaju. Za T610 ne znam, video sam ga na blic... i znam da mi se dizajn ne svidja... Meni je nokia 6100 i 7250 za sada vrhunac dizajna, ono sto ja trazim od telefona!
svetozar je napisao(la):Kazi mi, molim te kako se cuju polifone melodije kod 6610, i koliko traje baterija, pri "normalnom" koriscenju?!
drjackyll je napisao(la):...
Imenjace, nisam pricao o t68i, vec o t610. A on je po svojim karakteristikama daleko ispred bilo koje Nokia-e. Ekran 128 x 160 sa 65k boja, BT, IR, GPRS, kamera, J2ME, Mophun, polifone melodije sa 32 instrumenta, MMS, SMS, EMS, chat, email... sve to spakovano u savrseno alu kuciste... Jel treba da nastavim? :twisted:
Mislim nebo i zemlja... ,)
byMaX je napisao(la):...
Ma naravno, slazem se... T610 bi bio kick ass da nije softvera koji me uzasno nervira (ne verujem da se bitno razlikuje od T68 po koncepciji), i dizajna iz 1985. Funkcije i odmerena cena su aduti, nema sta!
bruyoni je napisao(la):Ali jedina stvar zbog koje ga nevolim preporucivati je suvise otvoreno socivo,znaci padne ti telefon ili ga stavis u dzep sa klucevima i okrznes socivo u trenu!zbog toga smatram da telefone sa UGRADJENOM kamerom i nije bas logicno kupiti obzirom da je to jako mobilna sprava i garantujem da je svakome ko ima mbilni telefon isti ispao bar 10 puta
ZoNi je napisao(la):6100 je odlican telefon... (a SE 610 je izrazito ruzan, ali veoma solidan tel)
byMaX je napisao(la):ps. se t68i je vidljivo losijeg kvaliteta (plastika i sve) cak i od 7210... To bi i oni koji se kunu u SE morali da priznaju. Za T610 ne znam, video sam ga na blic... i znam da mi se dizajn ne svidja... Meni je nokia 6100 i 7250 za sada vrhunac dizajna, ono sto ja trazim od telefona!
nIce Cream je napisao(la):Ipak, sto se tice izgleda, 6610 mi je najlepsiSvako svog konja hvali :d
ICE je napisao(la):...
Pa zato imas telefone gde kamera ima poklopac koji se otvara...konkretno jako dobro uradjeno na Sagemu X-6. Pozdrav
drjackyll je napisao(la):Mislim da je smesno porediti ciglu (114x56x26 mm, 154g, zatvoren), sa t610 (102 x 44 x 19 mm, 95g), t610 ima ekran sa 65k boja (Nokia 4096 boja), podrzava mophun, WAP standard je 2.0 (Nokia 1.2.1), polifone melodije su bolje, a ako nista drugo elegantnije izgleda... 8)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari