Šta je novo?

7600gst 8k u 3dmark 05

...

@NikolaT

vec sam je dao drugaru dok se ne snadje za neku kartu,pa cim mi je vrati vrlo rado cu ti je dati da se igras sa njom🙂...

inace tesko mi je sad na 40+ napolju da jurim rekorde....nema nista od dizanja napona🙂...

p.s. mogli bi i tvoju malo da modujemo pa da vidimo sta mogu zajedno🙂

Poslednja izmena:
@NikolaT

vec sam je dao drugaru dok se ne snadje za neku kartu,pa cim mi je vrati vrlo rado cu ti je dati da se igras sa njom🙂...

inace tesko mi je sad na 40+ napolju da jurim rekorde....nema nista od dizanja napona🙂...

p.s. mogli bi i tvoju malo da modujemo pa da vidimo sta mogu zajedno🙂

Лијепо од тебе али ја живим у Бијељини, али би било врло интересантно да видимо шта ова карта може поготов у SLI. И да, ја немам матичну са SLI, јер да имам дефинитивно бих набавио још једну истовјетну да је тестирам, а овако бих морао и у то да улажем. Мада никада се не зна...

Па ето користим прилику да објавим оглас да мијењам моју матичну за неку најјаднију SLI уз доплату било чију. Разлог је да се дивим 7600GST у SLI, коју бих накнадно набавио!

Poslednja izmena:
Lep skor ima kamikaza011. Dodushe ta 7600GST inno3d kartica ima izgleda neshto bolju ddr3 memoriju nego Gainward-va 7600GS kako mi se chini zbog tih 1880MHz(940). Manje latencije izgleda. 1,6v za vcore je vec pomalo estremnije i zato si izvukao 750MHz. Lepo nema shta. Samo dobro je ladi na ovih 40+ stepeni.

Nazad
Vrh Dno