Šta je novo?

7600gs (agp)

nemesis_tt

Slavan
Učlanjen(a)
11.12.2007
Poena
304
Zanima me da li sa ovom grafickom mogu da se igraju noviji naslovi? Posto postojeca 6200GE ne zadovoljava zahteve danasnjih igara, pa sam ogranicen na par naslova, a novije jedva mogu da pokrenem u LOW kvalitetu.

Kakvi su njeni rezultati u 3D Marku i kakva su vasa prakticna iskustva? Da li ce biti velike razlike i da lio cu mocu da igram novije naslove. Da samo naglasim da imam AGP slot! pa sam ogranicen na mali izbor. A i novac je malo problem, pa je 5-6k najvise sto bih mogao da izdvojim.

Poslednja izmena:
Imam ovu karticu samo PCI express...
Evo da ti prenesem utiske sa par novih naslova koje sam terao sa 7600 GS: Call of duty 4 rezolucija 1280*1024, high, iskljucen anti-aliasing, bez seckanja...
Medal of honor Airborne rezolucija 1024*768, medium isto bez seckanja, ali se razlika u rezoluciji na trenutke drasticno primeti...
Fear sam igrao pre 5-6 meseci, sve na high i radilo je extra.
Igrao sam i neki Alfa prime, i jos neke slicne igrice, tipa GTA, Scarface, itd, sve na maximum, isto bez problema.
Od sportskih naslova, bukvalno sve novo, sve na high...
Sto se tice ovih ultra zahtevnih igrica tipa Crysis i slicno, nisam probao, niti nesto imam zelju da se mucim...
Sto se tice rezultata u 3d marku, nisam preterano zadovoljan, posto nisam uspeo da izvucem bogzna sta, samim tm sto je mem. na mojoj kartici ddr2, pa se shodno tome slabije i klokovala.
Sve u svemu ja sam zadovoljan, naigrao sam se od kad je imam posteno.

Poslednja izmena:
Uzmi je slobodno, ja je imam za AGP, od MSI sa 512 ddr2, mada sam imao i asusovu, od 256ddr2(koja je dosta jeftinija, a razlika se ne primecuje), al ***...

Radi sve novije na njoj, sem Crysisa na njoj radi, medium...ostale high...

mada, zavisi ti i od ostale konfe, sta ces da igras, al posto vidim da imas i brze od mene, radice ti sve ovo...

klokovi su joj 400/400...s tim sto se lako klokuje, a i oba primerka su sa pasivnim hladjenjem...ako ti nesto znaci...

Skoro sve igre ces moci igrati

Evo ti test iz moje stare masine sa MSI 7600GS

Prilozi

• 3dmark05.JPG
    3dmark05.JPG
    170.9 KB · Pregleda: 101
Ne preterujte sa crysisom. Ja imam 8600gt pa ne radi savrseno. COD4 radi super kod mene, ali ne verujem da "leti" na 7600gs - 3x slabijoj karti.

Video sam da se prodaje polovna 7600gs agp, a meni treba za drugi komp nesto tako. Doduse mozda je ova karta overkill za moj stari komp amd athlon 2200+@2ghz, 512mb... Navikao sam ga na ati 9550:) Da li mislite da je bacanje para uzeti taj 7600gs i ulaganje u ovu kantu (kazem kanta, a do juce mi je bio number one)?

Postujte slike COD4 i Crysisa da se uverimo u tu brzinu:),kad vec sve leti

Nazad
Vrh Dno