Šta je novo?

757p ili 757dfx??

Broz

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.09.2000
Poena
740
Molim samo iz iskustva savet u vezi ove kupovine:) Treba ortak da uzme monitor pa se dvoumi izmedju OVA DVA, dakle bez NF, fe700/750 ili slicnih saveta:)

hvala:)

Bez razmisljanja P. P ima ravniju sliku nego bilo kakav trt-mrt dfx i ostali efixovi. Barem nije ulubljena :) Podesavanja geometrije su toliko detaljna i precizna da nema teorije da ne uspes da razvuces sliku od ivice do ivice sa savrsenom geometrijom. Ja sam prezadovoljan sa 757P, a bas sam po tom pitanju zahtevan i picajzlast :)

757P nema ravniju sliku od 757DFX a na istom slika nije udubljena (kao kod NF-a) vec je pomalo ispupcena ali u granicama prihvatljivog. U OSD-u imaju iste opcije tako da ni to nije prednost P serije. Sad se postavlja pitanje za sta ce tvoj ortak monitor da koristi. Ukoliko je ui pitanju prvenstveno text, P seriju svakako....

Imao sam 757p sad radim sa 757dfx i apsolutno mi se vise dopada 757p

Hvala svima shvatio sam:) Inace ako je za text bolji onda je i za ostalo jer kapiram da monitori tu padaju najvise. Recimo video sam LG flatron 795, i sve je ok dok se ne krene sa wordom jer su slova tako cudna da je to strashno...

:wave;

Broz je napisao(la):
Hvala svima shvatio sam:) Inace ako je za text bolji onda je i za ostalo jer kapiram da monitori tu padaju najvise. Recimo video sam LG flatron 795, i sve je ok dok se ne krene sa wordom jer su slova tako cudna da je to strashno...
:wave;

Ajde molim te malo detaljnije, kako se manifestuje ?
Imam pomenuti monitor, ali iskreno rečeno nisam nikada ni obratio pažnju.

Broz je napisao(la):
Hvala svima shvatio sam:) Inace ako je za text bolji onda je i za ostalo jer kapiram da monitori tu padaju najvise.

To nije tacno. U principu, svi flat monitori su losiji za text od onih sa klasicnom cvekom. Ta boljka je narucito izrazena kod "jeftinijih" Trinitron/ Diamondtron monitora (naravno, sve je to u granici prihvatljivog, nije da se ne moze citati ili neka sl. nebuloza). Aii, u radu sa grafikom (boje, kontrast itd.) isti nemaju premca...

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno