Bax je napisao(la):Interesuje me kolika je razlika izmedju ova dva monitora, naime porucio sam 757DFX, a stigao je 755DFX koji je pomeni druga liga monitor, mutan po coskovima sto je sramota za bilokoga ko se fura da zna da pravi monitore.
Bax je napisao(la):Ponovo se malo zezam sa ovim monitorom 755 DFX, i sta reci... blagi uzas, totalno neuravnotezena ostrina slike, kontrast ludacki jak(boli glava) sve u svemu promasena investicija, kud ne uzeh neki polovan Trinitron, ne kupujte ovo, sramota koliko je truba.
Jaka Faca je napisao(la):Naravno ako ti trebaju rezolucije vece od 1024*768 doplati 100 DM. za 757dfx.
ne, to nikako!omnik je napisao(la):Ili jos bolje, 120DM za 757NF!
Bahati [SiD] je napisao(la):ne, to nikako!za NF odvoj vece pare ili ga ne uzimaj uopste.
:wave;
sorry, moja greska, nisam bio dovoljno jasan.Jaka Faca je napisao(la):Pa ako chovek nadje za 120DM doplate,shta tebi smeta![]()
Dobra cev je osnova za dobru sliku. A da li ce ona biti zaista kvalitetna zavisi kako je odradjena elektronika. Nebrojena primera ima, npr. sa Trinitron ekranima.Jaka Faca je napisao(la):poshto je u pitanju ista cev,mislim da ne mozhe bash da se kazhe da je MNOGO bolji od 755-ice.
Bahati [SiD] je napisao(la):sorry, moja greska, nisam bio dovoljno jasan.samsungov 757NF je prevelika kocka da bi se na nju bacilo 120DM. moje je misljenje da za monitor sa NF cevkom treba odresiti kesu ili se pripremiti na mogucnost lose srece.
Stvarno nam valjaju najgori krsh,a cene "bilduju" ko neneormalni.Josh kad "nabudzhe" porez,ushi samo bride.Aca je napisao(la):Ne verujem da na zapadu imaju takvih problema, to sto nas kobajagi ovlasceni distributer (znamo koji) prodaje skart primerke koji dolaze iz Rusije, pa od 4-5 komada jedan valja, to je nas problem. Ma motku bre......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari