Šta je novo?

7300 gt sa 128 mb ili sa 256 mb

rasprodaja

Slavan
Učlanjen(a)
03.08.2005
Poena
301
Pozdrav svima,

Dugo vec pratim razne teme u potrazi za "idealnom" grafickom karticom. Sada je odluka pala na 7300 gt, ali me zanima koliko se oseti 256 mb ddr3 memorije za nekoga ko ne igra puno. Drugim recima, u nedoumici sam izmedju sledece 2 kartice:

GAINWARD NVIDIA GeForce 7300GT 256MB DDR3 128-bit - 6250din
ASUS NVIDIA® GeForce® 7300GT 128MB DDR3 128-bit - 5150 din

Da li vredi "zrtvovati" jos 1000 din vise, s obzirom da igrice nisu prioritet?

poz

Po mom skromnom mišljenju ne vredi, posebno ako kažeš da igrice nisu prioritet. A sa takvom low-end karticom veću razliku ne bi osetio ni u igrama.

Pozdrav

Gainward, i nista drugo. Za tri koplja je bolja od toga asus-a!

Da, ali ako je čovek rekao da neće da igra igrice, to znači da ga verovatno onda ni OC ni modovanje ne zanima. Onda mislim da je cena tu najbitnija. Jedino ako želi da igra 3D Mark, to je onda druga priča :D

Da, ali ako je čovek rekao da neće da igra igrice, to znači da ga verovatno onda ni OC ni modovanje ne zanima. Onda mislim da je cena tu najbitnija. Jedino ako želi da igra 3D Mark, to je onda druga priča :D

pa nije bas tako..cak iako mu ta kartica nece sluziti za igranje, mnogo bolje je da uzme prilicno bolju karticu za samo 1000 dinara vise..taj gainward ce posle mnogo lakse i prodati

@Froka, taj Asus je dosta slabija kartica i razlika u igrama (koje njemu ne trebaju) je ogromna izmedju te dve kartice.

@Toxic, ova Gainward je tiha poput pasivno hladjene kartice.

Nazad
Vrh Dno