Šta je novo?

7210 vs 6610 Hitno potreban HELP!

nIce Cream

Čuven
Učlanjen(a)
02.11.2002
Poena
650
U dilemi sam:
Koji od ova dva telofona je bolji, i zasto??

Molim iskustva...
Hvala!!

To je jedan te isti telefon sa razlicitom maskom (NE ZAVARAVAJ SE NE MOGU SE MEDJUSOBNO MENJATI MASKE 7210 <> 6610). Softver i mogucnosti su iste. 6610 ima bolju tastaturu ali je pitanje treba li dati 30ak evara vise zbog toga. Razmisli i o 6100.

6610

Razlikuju se samo u izgledu, dok su unutra isti. Mislim da je 6610 bolji, jer ima tastaturu koja je veoma upotrebljiva dok za 7210 to ne mogu reci. Dugimici su previse uski, i nekih cudnih oblika, sto meni cak ni ne izgleda ljepse (a pretpostavljam da je to jedini razlog zbog kojeg su takvi). Jedina prednost 7210 je sto kod nas kosta nekih 20-30e manje. Ti sam procijeni da li se za tih 20e isplati zrtvovati. Uostalom pogledaj slicicu na njoj se vide sve razlike ovih telefona...

Ja sam do skoro imao 6610 i stvarno je fon za svaku preporuku...Samo da ima bluetooth josh bi on bio kod mene ali ovako :(
Inache na par dana sam se menjao sa drugaricom sa 7210 i stvarno je nezgodno dok se ne naviknesh...A i sam odluchi da li ti treba "ozbiljan" telefon ili "igrachkica" (govorim o izgledu naravno)...

Kako radi onaj speakerphone ugradjen u 6610?? Da li je koristan ili ne?

taj speakerphone ja imam u 6100 i vise je nego koristan veruj mi
inache moj glas ide za 6610.

Ma ceo fon je PUN POGODAK...Necsh pogreshiti ako ga uzmesh !!!

Hvala! Gde je najpovoljniji za pazariti u NS preko ziro racuna??

Iz Roaming-a mi je stigao predracun 18150 din.
Zna li neko gde ga mogu pronaci jeftinije, a da ima bar 6 meseci garancije...

Hvala jos jednom!

nIce Cream je napisao(la):
Hvala! Gde je najpovoljniji za pazariti u NS preko ziro racuna??

Iz Roaming-a mi je stigao predracun 18150 din.
Zna li neko gde ga mogu pronaci jeftinije, a da ima bar 6 meseci garancije...

Hvala jos jednom!
I mene to interesuje?!

Evo kupih 6610 u Roaming-u... Prvi utisci: Telefon je sjajan!

Sta je bolje? Kupiti IR adapter za komp ili kupiti PC data kabel?

Aj daj molim te link na thread ili naslov... Sorry sto smaram...

Kabl je bolji zbog software-a (promene istog na telefonu) a irda ako menajsh telefone...Meni (i josh mnogima) je bolja irda iz navedenog razloga a taj kabl kasnije pri prodajui samo mozesh da poklonish uz telefon ili da ga naplatish minimalno dok irda ostaje !!!

To je sushtina priche !!!

Nazad
Vrh Dno