Šta je novo?

7210 ili X100

password

Čuven
Učlanjen(a)
29.11.2002
Poena
609
Imam ponudu da uzmem ili nov samsung X100 ili polovan Nokia7210 (dobro stanje).

Samsunga sam jos i video, ali o ovoj nokai nista ne znam sem specifikacija sa sajta.
Sta da uzmem ?

Koristio bih internet via GPRS, ali za desktop surfovanje (sta su oni kod x100 GPRS 10 i WAP 2 a kod nokiae GPRS8 i WAP 1.2.1)?

nokia u svakom slucaju a posebno sto je u odlicnom stanju kako kazes!

Nokia!!! Imam i 3650 i 7210 i nemogu a da ne prebacim karticu u 7210 svakih par dana, da je prosetam malo. Jeste da 3650 ima opcija na kvadrat, ali 7210 je mali i kompaktan, ma super je! Preporuka.

Imao sam 7210,a skoro sam kupio x100,u principu slicni po funkcijama,samo sto je meni samsung mnogo lepsi i funkcionalniji(brz meni).Glavni problem kod Nokije,mi je bio to sto nisam mogao da primam pozive,tj, telefon pokazuje pun signal,ali ne reaguje,tek posle restarta proradi.Moguce je da mi je zapao los primerak(menjao sam kartice i sl..)Pored toga sve je manje vise OK,tj skoro isto kao i kod Samsunga.Najveca mana X100 je *******o konfigurisanje GPRS-a kod telefona skidanih sa mreza i data kabl,koji je nemoguce naci u SER & MONT.

Nokia je tako dosadna...a nisam jos video nijedan model da je lepog dizajna. Ruzno. Mozda je kvalitetna, mozda je odlicna ali je RUZNA. SVAKA.

Iz mog iskustva sa mobilnim telefonima preporuka je na strani NOKIE.
Koristio sam telefone vise proizvodjaca i nokia je po mom skromnom misljenju generalno najbolja.

baneks je napisao(la):
Nokia je tako dosadna...a nisam jos video nijedan model da je lepog dizajna. Ruzno. Mozda je kvalitetna, mozda je odlicna ali je RUZNA. SVAKA.

stvar ukusa :d

Ima li negde kabla za Samsunga X-100. Ako ga ubrzo ne nadjem, mislim da cu ga baciti kroz prozor i preci na Nokiu koja mi se uopste ne svidja.

Nazad
Vrh Dno