Šta je novo?

720E aka 730E !?!?

ZeeGerman

Čuven
Učlanjen(a)
05.01.2002
Poena
725
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D & DeepCool LS720 WH
Matična ploča
Gigabyte AORUS Elite AX ICE AMD B650
RAM
32GB Corsair Vengeance DDR5-6000 CL30
GPU
PowerColor 7800 XT Hellhound Spectral White
Storage
Samsung 980 PRO 1TB & 2x500GB SSDs
Zvuk
on board
PSU
THERMALTAKE Toughpower GF A3 Snow 850W
Kućište
Lian Li O11 Dynamic EVO RGB
Monitor
DELL 27" VA S2722DGM
Miš & tastatura
Logitech MX Master 3S & Genesis Thor 303
Ostale periferije
Synology DS 220+
Laptop
DELL Latitude 5410
Tablet
Samsung Galaxy Tab S7+
Mobilni telefon
Honor Magic6 Pro
Pametni uređaji
Usisivač!? Jesam učestvovao u diskusiji, ali baš da koristim tako nešto.... :D
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pre oko mesec dana sam kupio novi monitor u jednoj Beogradskoj firmi i
nikako da rešim jednu nedoumicu. Monitor je iz one 17" socijalne klase, ali nije se imalo para za bolje :( (stvar ukusa, ali 3 godine garancije mi je bio dovoljan razlog da ne uzimam toliko ispljuvani Samsung 753s).

Dakle, na oficijelnom Hansol-ovom sajtu nisam video nigde model 730E, ustvari nisam video ni jedan model sa 730 oznakom. Meni je monitor prodat kao 720E, ali na samom monitoru (gornji desni ćošak) piše 730E. kutiju sam odmah bacio (*****), pa se ne sećam šta je na njoj pisalo. U čemu je štos? Da li mi je uvaljen neki krš (mada stvarno ne verujem u to, tim pre što radi sasvim ok, a između ostalog niko nije blesav da daje tri godine garancije na krš), ili je to neka fabrička greška ili stvarno (ipak)
postoji 730E!?

Hvala

Hansol 730ET 17"/0,27mm 1280x1024/60 72k 116
Hansol 730EDT Dynaflat 17"/0,20mm 1280x1024/60 72k 122

www.pakom.co.yu

ZeeGerman je napisao(la):
ili je to neka fabrička greška ili stvarno (ipak)
postoji 730E!?
http://www.hansol.nl/eng/730e.html

ZorMi je napisao(la):
...

http://www.hansol.nl/eng/730e.html

To je taj!
Kako sam ja nenormalan. Ne znam u šta sam gledao kada nisam ovo video na sajtu, a "kao" prostudirao sa sve modele, u stvari, očigledno "skoro sve".

Hvala u svakom slučaju.

Ne znam u šta sam gledao kada nisam ovo video na sajtu, a "kao" prostudirao sa sve modele, u stvari, očigledno "skoro sve".
Ovo je njihov holandski sajt koji je mnogo ažurniji, bar za ove modele koji se ovde valjaju, nego centralni...

Da, to je to, samo i dalje ostajem u nedoumici zašto je meni monitor prodat kao 720E, a ne kao 730E!? Ja sam sad kao na dobitku!?

:?: :eek:

samo i dalje ostajem u nedoumici zašto je meni monitor prodat kao 720E, a ne kao 730E!?
Verovatno prodavce mrzi da stalno menjaju cenovnike... ;) Stigne nova tura, naručeni 720E a stigli 730E po istoj ceni uz obrazloženje 'onaj se više ne pravi', ko će još da menja liste i sličice na sajtu, tako to obično bude... Sumnjam i da ima neke bitne razlike izmedju modela, možda drugačiji oblik plastike. :)

Utisak je da PC prodaja opada svuda u svetu pa proizvodjači stalno zatrpavaju 'novim' modelima da bi je održali. Ne može se više ni ispratiti koliko chipsetova, modela ploča, podvrsta grafičkih chipova, FSBova... ma opšti metež. U moje vreme se jedan model ploče valjao po godinu dana u količinama. :)

Da, to je to, samo i dalje ostajem u nedoumici zašto je meni monitor prodat kao 720E, a ne kao 730E!? Ja sam sad kao na dobitku!?

:?: :eek:

Monitor 720E i 730E se uporedo prodaju, cena je u cent ista - samo sto 730E ima manju kutiju (kartonsku) i malo je manji po gabaritima...

Vrh Dno