Šta je novo?

70€ za 2.1 system

password

Čuven
Učlanjen(a)
29.11.2002
Poena
609
Povucen Vasim postovima trenutno se dvoumim izmedju dva modela istog proizvodjaca Altec Lansinga 321 i 2100. Cene su im gotovo iste i samo je ostalo da prevagnu karakteristike. Naravno ako neko zna za nesto bolje sto moze da se kupi trenutno u bg neka kaze. Koristicu ih uglavnom za ziku.
Pre kupovine cu ih sigurno preslusati, ali zelim da cujem vase komentare jer vidim da su ih neki od vas culi ili imaju (iz teme o altec lansingu 321, notax i judge, mozda jos neko).

Pozdrav!

hi

Posto i ja planiram da pzarim zvucnike a iz dosadasnje diskusije sam se opredelio za model 321 reci mi samo gde si ih nasao i po kojoj ceni (po mogucstvu na vracaru ili oko centra)
Tnx,
Prokka

Imas u Plutos Computers-u za te pare.

ljudi ja sam uzeo 321 i prezadovoljan sam. sve pohvale.

Eno sada Sasa kaze da se 321 ne moze porediti sa 2100 (u korist 321 modela), da li ste i vi stekli takav utisak ako ste slusali oba modela ? Sta je toliko lose sa 2100 ?

PC Centar/Servis is "legal distributor" za Altec u YU.
A moze ti ih nabaviti svaki malo jaci diler(cic).

Pozdrav!

Za Prokku klick here :)

Hey ljudi ajde ako vas ne mrzi plagnite 321 u int. zvucnu i samo mi prenesite utisak (nisu potrebni nikakvi extra testovi), treba da uzmem zvucnike za ortaka sa kipra uzecu i neki live! ako treba ali nisam siguran (ja nemam live!, a iskustva imam samo sa 3x skupljim i jeftinijim zvucnicima :)) ...

Poz~!

password je napisao(la):
Eno sada Sasa kaze da se 321 ne moze porediti sa 2100 (u korist 321 modela), da li ste i vi stekli takav utisak ako ste slusali oba modela ? Sta je toliko lose sa 2100 ?

Ništa nije toliko loše sa 2100 i ne može se davati paušalna ocena ako eventualno čuješ zvučnike na blic ili na različitim mašinama sa različitim zvučnim kartama ili podešavanjima u Audio HQ. Ja barem ove 2100 imam mesecima i pričam sa stanovišta stalnog korisnika.

No, u svakom slučaju obavezno na istoj mašini poslušaj i 321 i 2100 i sam donesi odluku. Ne obaziri se toliko na tuđe utiske osim kao na preporuku jer su, na kraju, ti utisci subjektivni.

Judge, jesi li ti cuo 321 pored tih svojih pa donosis ocenu ili ti se samo dopadaju tvoji 2100 sto je prihvatljivo ?

Mislim, stvarno ne razumem da neko prica kako je X bolji od Y a ocigledno je da Y nije ni probao.
Ili jesi ?

Ako jesi, onda je druga prica, ali u tom slucaju nesto ne valja sa tvojim utiskom sta je to dobar zvuk.

Ja stvarno nisam audiofil, imam Creative SBS250 zvucnike, dva mala crna zvucnika koji veze nemaju sa kvalitetom i slusam mp3 sa zvucne koje stignem, od AC '97 do Audigy-a and Co. ali ipak znam da uporedim i ustanovim razliku.
Stavi te 2100 pored 321 na bilo kojoj zvucnoj kartici i ti ces valjda cuti.
Kad to uradis, vrati se pa komentarisi sta je bolje.

Pozdrav!

Čemu nervoza Sasha? U mom komentaru uopšte nisam ustvrdio da je 2100 bolji. Samo sam rekao kako 2100 nije toliko loš kako ti tvrdiš i preporučio čoveku da čuje obe kutije pre nego što se odluči šta će uzeti. Šta je u tome loše, posebno imajući u vidu da su subjektivni utisci različiti?

Verovatno 321 i jesu bolji od 2100, ali, valjda i drugi ljudi mogu da kažu koju osim onih koji se smatraju najpozvaniji? Bogatstvo iskustva i nije tako loša stvar, m?

U svakom slučaju, neće pogrešiti bilo šta od Alteca da uzme.

Pazi, ja kazem da su 2100 losi. Dakle, poenta je da su tebi 2100 ok, ali verovatno zato sto nisi cuo bolje.
2100 su stvarno kratki sa srednjim tonovima, basevi su jos ok,a visoki su totalno prevristavi.

Poslusaj 321 i shvatices verujem i sam.
Celu seriju x100 treba izbegavati.

Pozdrav!

p.s. daleko sam od najpozvanijeg, stvarno se ne lozim na audio, ali ovoliko znam

cheers
cheers

Jedno za ovaj a jedno za Ti 4200 thread. Peace.

p.s. Naterao si me da se zamislim, što je pozitivno. :) Kažem ja, bogatstvo iskustva je odlična stvar. :D

Nazad
Vrh Dno